Πρίγκιπας William - Kate Middleton: Έτοιμοι για το τέταρτο παιδί;

24.09.2021
Πρίγκιπας William - Kate Middleton: Έτοιμοι για το τέταρτο παιδί;
Η οικογένεια του Cambridge, δηλαδή o πρίγκιπας William, η Kate Middleton και τα τρία παιδιά τους, οι πρίγκιπες George, Charlotte και Louis, είναι αντικειμενικά αξιολάτρευτοι. Θα μπορούσε, λοιπόν, αυτή η αξιολάτρευτη πενταμελής οικογένεια να γίνει μια αξιολάτρευτη οικογένεια ακόμη περισσότερων μελών; Μάλλον όχι, όπως φαίνεται.

Παρόλο που ο Will και η Kate δεν έχουν καταγράψει τα οικογενειακά τους σχέδια με τον τρόπο που έχουν κάνει ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle, υπάρχουν βασιλικοί εμπειρογνώμονες, που είναι πρόθυμοι να μοιραστούν μερικές εμπεριστατωμένες προβλέψεις σχετικά με τις πιθανότητες να συμβεί το Cambridge Baby No. 4. Ο συν-δημιουργός του True Royalty TV, Nick Bullen, είναι ένας τέτοιος γνώστης βασιλικών θεμάτων και σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Us Weekly, εξήγησε ακριβώς γιατί ο Will και η Kate - κατά πάσα πιθανότητα - ολοκλήρωσαν την οικογένειά τους.

William και Kate: Το απίθανο βίντεο με τα παιδιά τους που μοιράστηκαν για τα δέκα χρόνια γάμου τους

«Νομίζω ότι αισθάνονται ότι έχουν μια αρκετά τέλεια οικογένεια. Νομίζω ότι η Kate ήταν πάντα πρόθυμη να ακολουθήσει τους γονείς της, (Carole Middleton και Michael Middleton), και να έχει αυτό το είδος της πενταμελούς οικογένειας», δήλωσε ο Bullen, αναφερόμενος στα δύο αδέλφια της Kate, την Pippa και τον James Middleton. «Το πέτυχε. Και η άποψή μου είναι ότι μάλλον θα σταματήσουν εδώ».

Ένα από τα λίγα γνωστά σχόλια της οικογένειας του Cambridge για την αύξηση των μελών τους ήρθε τον Ιανουάριο του 2020, όταν η Kate είπε σε έναν βασιλικό fan ότι δεν πίστευε ότι o Will ήθελε επιπλέον παιδιά, πράγμα που σημαίνει ότι αν η θεωρία του Bullen είναι σωστή, το ζευγάρι είναι εντελώς στο ίδιο μήκος κύματος στα θέματα του οικογενειακού προγραμματισμού.

Ο Bullen προσέφερε αρκετούς άλλους λόγους, συμπεριλαμβανομένου του ιστορικού της Kate με «πραγματικά δύσκολες» εγκυμοσύνες (αντιμετώπισε ακραία πρωινή αδιαθεσία που προκλήθηκε από υπερέμεση της κύησης και στις τρεις εγκυμοσύνες της) αλλά και του πολυάσχολου προγράμματος των Will και Kate.

Πρίγκιπας William - Kate Middleton: Πότε αποκάλυψαν στον γιο τους, George, ότι κάποια στιγμή θα γίνει βασιλιάς

«Είναι πραγματικά επικεντρωμένοι, τους επόμενους 12 μήνες, στη δουλειά τους», πρόσθεσε ο Bullen. «Και οι δύο κλείνουν τα 40 τους χρόνια το επόμενο έτος. Είναι πραγματικά πρόθυμοι να προωθήσουν τις φιλανθρωπικές τους οργανώσεις, τις πρωτοβουλίες τους και το ίδρυμά τους. Νομίζω ότι γι 'αυτούς, οι επόμενοι 12 μήνες είναι όλοι σχετικοί με τη δουλειά».