Πριγκίπισσα Βεατρίκη: Η δημόσια εμφάνιση σε πολύ προχωρημένη εγκυμοσύνη

16.09.2021
Πριγκίπισσα Βεατρίκη: Η δημόσια εμφάνιση σε πολύ προχωρημένη εγκυμοσύνη
Η βρετανή εστεμμένη περιμένει το πρώτο της παιδί.

Η πριγκίπισσας Beatrice παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Edoardo Mapelli Mozzi, τον Ιούλιο του 2020 και από μέρα σε μέρα περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Η ανακοίνωση, μάλιστα είχε γίνει τον Μάιο, ανήμερα της επετείου γάμου του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, σε μια κίνηση που από πολλούς είχε ερμηνευτεί ως "εκδίκηση" από το Παλάτι για την απόφαση των Sussexes να αποκαλύψουν τη δική τους εγκυμοσύνη στον γάμο της αδελφής της Beatrice, Εugenie και μέχρι και να επισκιάσουν το γεγονός!

Η πριγκίπισσα Beatrice παντρεύτηκε με το φόρεμα και την τιάρα της βασίλισσας

Μπορεί να ετοιμάζεται να γεννήσει όπου νά'ναι όμως η Bea (όπως την αποκαλούν χαϊδευτικά οι δικοί της άνθρωποι) παρέστη σε μια δημόσια εκδήλωση, όπου, όπως φαίνεται πέρασε πολύ όμορφα.

Η πριγκίπισσα του York παραβρέθηκε την επέτειο των 10 χρόνων της φιλανθρωπικής οργάνωσης Forget Me Not στο Huddersfield που βρίσκεται υπό την προστασία της.

Η οργάνωση αυτή ιδρύθηκε το 2011 και η προστάτιδά της συνάντησε οικογένειες, ασθενείς και προσωπικό. Χαρούμενη και χαμογελαστή, η Beatrice μίλησε με όλους, ενώ η κοιλίτσα της κέρδισε το ενδιαφέρον!

Μιλώντας στον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί η πριγκίπισσα είπε μεταξύ άλλων: "Τα τελευταία 10 χρόνια η φιλανθρωπική οργάνωση αυτή υποστήριξε πάνω από 800 οικογένειες. Δεν μπορώ να βρω λόγια για τη διαφορά που έχει κάνει η υποστήριξη αυτή σε τόσες ζωές. Είμαι υπερβολική περήφανη που υπήρξε προστάτιδα του Forget Me Not αυτά τα 10 χρόνια».

Πριγκίπισσα Beatrice: Η ρομαντική ιστορία πίσω από το δαχτυλίδι που της χάρισε ο σύζυγος της

Η ώρα η καλή για το νέο βασιλικό μωράκι που, για την ιστορία θα είναι το δωδέκατο δισέγγονο της βασίλισσας Ελισάβετ, μετά και τη γέννηση της Lilibet Diana. Θα είναι το πρώτο της Beatrice, όμως το δεύτερο για τον σύζυγό της, ο οποίος έχει ήδη έναν γιο από τον πρώτο του γάμο.

Θυμίζουμε ότι το δέκατο δισέγγονο της Ελισάβετ γεννήθηκε πριν από λίγους μήνες στο... πάτωμα του μπάνιου! ενώ το μωρό της αδελφής της Beatrice, πριγκίπισσας Eugenie γεννήθηκε τον Φεβρουάριο του 2021 και ήταν το royal δισέγγονο Νο9.