Kate & William: Στο θέατρο και με τα τρία παιδιά τους εν μέσω πανδημίας - Δες πόσο μεγάλωσε ο πρίγκιπας Louis

12.12.2020
Kate & William: Στο θέατρο και με τα τρία παιδιά τους εν μέσω πανδημίας - Δες πόσο μεγάλωσε ο πρίγκιπας Louis
Επίσημη έξοδος για τους Cambridges χθες. Σύσσωμη η οικογένεια περπάτησε σε κόκκινο χαλί και ήταν όλοι απίθανοι.

Το χθεσινό βράδυ ήταν πολύ διαφορετικό για την οικογένεια του William και της Kate οι οποίοι πήραν και τα τρία παιδιά τους και πήγαν στο θέατρο Palladium το Λονδίνου προκειμένου να παρακολουθήσουν μια ξεχωρισιτή παράσταση παντομίμας από τον θίασο The National Lottery’s Pantoland. Η παράσταση ήταν αφιερωμένη στους εργαζόμενους σε νευραλγηκα σημεία και τις οικογένειές τους ως ένα ελάχιστο "ευχαριστώ" για τα όσα έχουν κάνει αυτή τη δύσκολη χρονιά, ο καθένας από το πόστο του.

Ο William κρατούσε από το χέρι τα δυο μεγαλύτερα παιδιά τους, τον 7χρονο πρίγκιπα George και την 5 ετών πριγκίπισσα Charlotte ενώ η μαμά Kate κρατούσε τον βενιαμίν, τον 2 ετών πρίγκιπα Louis, ο οποίος ανταπεξήλθε με μεγάλη άνεση σε αυτή την "επαγγελματική υποχρέωση".

Πριν από την παράσταση ο δούκας του Cambridge μίλησε πολύ σύντομα ευχαριστώντας όλους εκείνους που σε όλη τη χώρα έκαναν τόσες θυσίες προκειμένου να κρατήσουν το κράτος εν λειτουργεία αυτές τις δύσκολες Covid19 στιγμές,ενώ κατά τη διάρκεια του διαλείματος, μαζί με τη δούκισσα κατέβηκαν στα παρασκήνια όπου συνάντησαν και συνομίλησαν με μέλη του θιάσου.

Η εμφάνιση όλων των Cambridges ήταν, όπως πάντα, άψογη και ως προς το στυλιστικό της κομμάτι. Η Kate επέλεξε, για την περίσταση, ένα κομψότατο Alessandra Rich φόρεμα το οποίο συνδύασε με σκουλαρίκια Simone Rocha και ένα βραχιόλι Halcyon Days ενώ και ο William είχε επιλέξει ένα πολύ casual look με ένα πορτοκαλί πουλόβερ να τονίζει το σύνολο. Στους ίδους τόνους κινήθηκε το styling και τον τριών πριγκιπόπουλων με τον πρωτότοκο να εμφανίζεται σαφώς πιο... cool, όπως φαίνεται και στο βίντεο που ακολουθεί.