Μονακό: Τα πριγκιπόπουλα είχαν γενέθλια και φέτος η γιορτή ήταν διαφορετική [photos]

11.12.2020
Μονακό: Τα πριγκιπόπουλα είχαν γενέθλια και φέτος η γιορτή ήταν διαφορετική [photos]
Έξι ετών έγιναν χθες τα δίδυμα του πρίγκιπα Αλβέρτου και της πριγκίπισσας Charlene, μόνο που φέτος, το πάρτι ήταν πολύ διαφορετικό. Ας όψεται ο κορονοϊός!

Η πανδημία "χτύπησε" και το παλάτι του Μονακό όπου χθες είχαν μεγάλη γιορτή. Ο πρίγκιπας Jacques Honoré Rainier, διάδοχος του θρόνου και η δίδυμη αδελφή του, πριγκίπισσα Gabriella Thérèse Marie είχαν γενέθλια χθες όμως αντίθετα με άλλες χρονιές γιόρτασαν την ημέρα αυτή μόνο με τους γονείς τους.

Πέρσι τέτοια μέρα, το παλάτι είχε γεμίσει με... Στρουμφάκια ενώ πρόπερσι με υπερήρωες και πριγκίπισσες. Φέτος, εν μέσω πανδημίας, προφανώς τέτοιου είδους εορτασμοί ήταν απαγορευτικοί οπότε οι γαλαζοαίματοι εορτάζοντες αρκέστηκαν σε μια πολύ πιο πριβέ γιορτή μόνο με τους γονείς τους.

Αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες που μοιράστηκε η μητέρα τους καμαρώνοντας, ο διάδοχος δεν έδειχνε και πολύ χαρούμενος. Τον καταλαβαίνουμε!

Να ευχηθούμε "Χρόνια Πολλά" στα πριγκιπόπουλα του Μονακό και ας ελπίσουμε να γιορτάσουν τα έβδομα γενέθλιά τους όπως τους... πρέπει!