Kate Middleton: Ποια καινούργια συνήθεια του William την αναγκάζει να τον μαλώνει συχνά

11.08.2020
Kate Middleton: Ποια καινούργια συνήθεια του William την αναγκάζει να τον μαλώνει συχνά
Η σύζυγος του πρίγκιπα William τον μαλώνει κάθε φορά που εκείνος κατευθύνεται στο ντουλάπι, αφού εδώ και μήνες άρχισε να νιώθει εξάρτηση με τη σοκολάτα λόγω του lockdown.

Toυλάχιστον αυτό εκμυστηρεύθηκε ο William σε μια πρόσφατη βασιλική υποχρέωση που παρευρέθηκε: «Ανησυχώ το ίδιο για τη σιλουέτα του έθνους (όπως και για την πανδημία) με όλη αυτή τη σοκολάτα και τα κέικ. Έχω κάνει πολύ ψήσιμο στο σπίτι. Τα πάω πολύ καλά με τη σοκολάτα»!

Μια πηγή είπε στο New Idea Royals: «O William λατρεύει τα γλυκά, αλλά η Κate παρακολουθεί προσεκτικά τη ζάχαρη που καταναλώνει ο πρίγκιπας».

Η Kate είναι πολύ της υγιεινής διατροφής και συνήθως είναι καλή επιρροή για τον William, αλλά όπως συμβαίνει με πολλούς ανθρώπους, οι υγιεινές επιλογές τροφίμων παραβλέπονται συχνά μέσα στο σπίτι.

«Τον έχει ήδη τσακώσει να τρώει τα γλυκά των παιδιών! Ο William διαμαρτύρεται και λέει ότι είναι ξενέρωτη, αλλά βαθιά μέσα του γνωρίζει ότι η Kate έχει δίκιο», πρόσθεσε η πηγή.

Η χιουμοριστική ομολογία του William έρχεται μετά την αποκάλυψη ότι η Kate «αγαπά» να προσφέρει στα παιδιά της κάτι νόστιμο στα γενέθλιά τους.

Μιλώντας στο ROYALS podcast, η βασιλική σχολιάστρια Angela Mollard, αναφέρθηκε σε αυτό το γλυκό πράγμα που η Δούκισσα του Cambridge λατρεύει να κάνει για τα παιδιά της.

«Η Kate φτιάχνει πάντα την τούρτα για τα παιδιά της», είπε η Angela στους ακροατές.

«Της αρέσει να μαγειρεύει για όλη την οικογένεια, παρά το γεγονός ότι έχει αρκετό προσωπικό για να το κάνει για αυτήν».

«Λατρεύει να φτιάχνει γεύμα για τον William… Θα ήθελα μια μέρα να δω μια φωτογραφία μιας από τις τούρτες της», πρόσθεσε.

Η Κate, η οποία φημολογείται ότι έχει ενεργό ρόλο στην κουζίνα, έκανε μια σπέσιαλ τηλεοπτική εμφάνιση, στο εορταστικό επεισόδιο «A Berry Royal Christmas», μαζί με την διάσημη σεφ της τηλεόρασης Mary Berry και τον William.

Tον περασμένο Δεκέμβριο, το βασιλικό ζευγάρι μοιράστηκε στο Instagram ένα καρουσέλ εικόνων από την εκπομπή, εξηγώντας γιατί επέλεξαν να συνεργαστούν με την επαγγελματία σεφ.

«Ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους με τη θρυλική μαγείρισσα Mary Berry για να ετοιμάσουν εορταστικό φαγητό για να ευχαριστήσουν όλους εκείνους που εργάστηκαν και εθελοντικά κατά την περίοδο των Χριστουγέννων», έγραψαν τότε.