Ο Donald Trump και η "κακιά" Meghan - Τι απαντά δημόσια ο πρόεδρος των ΗΠΑ

05.06.2019
Ο Donald Trump και η "κακιά" Meghan - Τι απαντά δημόσια ο πρόεδρος των ΗΠΑ
O πρόεδρος των ΗΠΑ μίλησε για τη δούκισσα του Sussex στη μοναδική συνέντευξη που έδωσε από το Λονδίνο και ήταν σα να... απολογήθηκε για κάτι που είχε πει παλιότερα περιγράφοντας επίσης ακριβώς τι συνέβη στο παλάτι μεταξύ του ίδιου και του Harry.

Ο Donald Trump βρίσκεται στο Λονδίνο, μαζί με τη σύζυγό του, Melania, πραγματοποιώντας τριήμερη επίσημη επίσκεψη στη βρετανική πρωτεύουσα.

Πέρα από τις επίσημες εμφανίσεις και τις συναντήσεις με τη βασιλική οικογένεια και πολιτικά πρόσωπα της χώρας, ο αμερικανός πρόεδρος έδωσε μία και μοναδική συνέντευξη, για τη οποία -και απόλυτα εύλογα- καυχιέται ο δημοσιογράφος που την "κατάφερε".

Πρόκειται για τον γνωστό δημοσιογράφο του Good Morning Britain και αρθρογράφο της DailyMail, Piers Morgan, ο οποίος ουδέποτε έχει κρύψει τα αρνητικά συναισθήματα που τρέφει για τη δούκισσα του Sussex. Το αντίθετο μάλιστα.

33 λεπτά διήρκησε η συνέντευηση του Donald Trump που θα προβληθεί σήμερα στην εκπομπή του Morgan, όμως ένα preview σχετικά με τα όσα είπε ο αμερικανός πρόεδρος για τους Sussexes το πήραμε!

Είπε αρκετά στη συνέντευξη αυτή ο Donald Trump, όμως εμείς θα εστιάσουμε στο κομμάτι που αφορά στη Meghan Markle, την οποία σε τελευταία συνέντευξή του είχε αποκαλέσει "κακιά", προκαλώντας τον θυμό του Harry, ο οποίος λέγεται ότι κατά την πρόσφατη συνάντησή τους στο Αββαείο του Westminster, τον "απέφυγε όπως ο διάολος το λιβάνι". (σ.σ.: "Nasty" ήταν η λέξη που χρησιμοποίησε ο πρόεδρος, για την ακρίβεια. Μια λέξη που ενέχει έννοιες όπως "μοχθηρός", "κακοήθης", "πονηρός" κ.ο.κ. Εμείς επιλέγουμε την απόδοση "κακιά" από εδώ και πέρα)

Ο Piers τον ρώτησε άμεσα λοιπόν, αν όντως πιστεύει ότι η Meghan είναι "κακιά". Και εκείνος τα... "μάζεψε" όπως μπορούσε. Απολογητικός με τον δικό του τρόπο ο Donald Trump είπε τα εξής:

Μου μετέφεραν μερικά πράγματα που είπε -και όντως τα έχει πει, υπάρχουν σε κασέτα- και είπα 'Λοιπόν, δεν ήξερα ότι ήταν κακιά'. Δεν εννοούσα ότι είναι κακιά γενικότερα. Είπα ότι ήταν κακιά προς εμένα. Και πραγματικά δεν γνώριζα ότι ήταν κακιά προς εμένα. Και ξέρεις κάτι; Κάνει εξαιρετική δουλειά. Ελπίζω να απολαμβάνει τη ζωή της... Πιστεύω ότι είναι πολύ καλή. Ήταν κακιά προς εμένα. Και είναι ΟΚ να είναι κακιά προς εμένα. Δεν είναι καλό, όμως, να είμαι εγώ κακός προς εκείνη. Και δεν ήμουν.

Όσο για τον Harry, ιδού τι είπε ο πρόεδρος των ΗΠΑ ότι συνέβη, όταν ο Piers τον ρώτησε αν είχε την ευκαρία να του μιλήσει.

"Ναι, μιλήσαμε και τον συνεχάρην. Και πιστεύω ότι είναι ένας υπέροχος τύπος", απάντησε ο Trump, αλλά ό Morgan επέμενε: "Ναι, η βασιλική οικογένεια είναι καλή αλλά εκείνος τι είπε; Μήπως 'Έλα, πιστεύεις ότι η γυναίκα μου είναι κακιά;"

"Δεν μιλήσαμε γι' αυτό... Θα το έκανα όμως, γιατί αδικήθηκα με το πώς παρουσιάστηκε το όλο θέμα. Και όταν δεις την απομαγνητοφώνηση θα καταλάβεις ότι είναι ακριβώς το αντίθετο από ό,τι είπαν. Κοίταξες την απομαγνητοφώνηση;", απάντησε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, επιμένοντας με πάθος στην προσπάθειά του να "μπαλώσει" το "κακό" που έγινε.

Διέψευσε μάλιστα τις φήμες που ήθελαν τον δούκα του Sussex να τον έχει αποφύγει με... "ψυχρά" vibes.

"Όχι, όχι, όχι... Ακριβώς το αντίθετο. ΓΙα την ακρίβεια πέρασε πολύ ώρα μιλώντας στην Ivanka και στην υπόλοιπη οικογένειά μου. Πήγα κι εγώ εκεί και ήταν ευγενέστατος. Δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευγενικός. Πιστεύω ότι είναι απίθανος".

Μάλιστα... Ό,τι πεις Donald. Ό,τι πεις! Πάντως, δεν μπορούμε να μην υπογραμμίσουμε πόσο ενδιαφέρον θα ήταν να "έσπαζε" την άδεια μητρότητας η Meghan και να έκανε μια εμφάνιση-έκπληξη δίπλα στο προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ. Για πολλούς λόγους, όπως μπορεί εύκολα να αντιληφθεί κανείς. Λέτε να το δούμε; Έχουμε μια μέρα ακόμη μέχρι την αναχώρησή τους. Για να δούμε!

Ζωή Κίττα