Royal Fabulous Four: Δε φαντάζεσαι πώς επικοινωνούν μεταξύ τους τα δυο γαλαζοαίματα ζευγάρια

10.12.2018
Royal Fabulous Four: Δε φαντάζεσαι πώς επικοινωνούν μεταξύ τους τα δυο γαλαζοαίματα ζευγάρια
Οι "κακές" γλώσσες τους θέλουν "σκοτωμένους", όμως, όπως αποκαλύπτει πηγή εκ των έσω, τα μέλη της πριγκιπική τετράδα της Βετανίας όχι μόνο είναι "μια χαρά" αλλά διατηρούν με χαρά και τους δικούς τους κώδικες.

Μπορεί οι φήμες να θέλουν τις δύο δούκισσες, Kate και Meghan στα "μαχαίρια", με μία σχέση που έχει επέκταση και στους γαλαζοαίματους συζύγους τους, William και Harry, αντίστοιχα, όμως μάλλον τα πράγματα δεν είναι έτσι!

Όπως αποκαλύπτει βασιλική πηγή του περιοδικού Us Weekly, τα δυο ζευγάρια, οι Cambridges και οι Sussexes αν προτιμάτε, επικοινωνούν μεταξύ τους με γραπτά μηνύματα μέσω μιας ομάδας που έχουν δημιουργήσει σε ειδική εφαρμογή. Όπως κάνουμε όλοι εμείς οι κοινοί θνητοί δηλαδή.

Διάβασε επίσης: Meghan Markle: Δες πόσο μεγάλωσε η κοιλιά της [Photos]

Την είδηση αυτή έρχεται να επιβεβαιώσει, κατά κάποιον τρόπο, η πληροφορία που είχε δώσει πριν από λίγο καιρό ο Mike Tindall, σύζυγος της Zara Philips, πρώτης εξαδέλφης των πριγκίπων. O Τindall είχε αποκαλύψει ότι επικοινωνεί με τα ξαδέλφια της συζύγου του μέσω ενός γκρουπ που έχουν όλοι μαζί στο WhatsApp.

Και γιατί όχι, δηλαδή;

Με την εξαίρεση της "νέας" σε όλα αυτά, Meghan, που κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της πρόσφατης περιοδείας στην Αυστραλία ξεχάστηκε και δεν το είχε κρύψει, μπορεί να μην έχουμε δεί δημόσια κανέναν από τους γαλαζοαίματους να κρατά ένα κινητό τηλέφωνο, αλλά φυσικά δεν μπορεί να πιστεύει κανείς ότι δεν έχουν κιόλας!

Και εφόσον έχουν, γιατί να μην χρησιμοποιούν και όλες τις δυνατότητες που τους δίνει αυτό;

Όσο για τα προβλήματα μεταξύ των δύο συννυφάδων; Η πηγή εκ των έσω τη διαψεύει κατηγορηματικά, υποστηρίζοντας απλά ότι "η Kate είναι γλυκύτατη, αλλά... Βρετανίδα. Οπότε είναι αρκετά διστακτική και χρειάζεται χρόνο ώστε να νιώσει άνετα με κάθετί το καινούριο".

Μάλιστα.

Διάβασε επίσης: Ο συγκινητικός λόγος για τον οποίο η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William απέκτησαν τον σκύλο τους

Πάντως, οι μέρες των Χριστουγέννων πλησιάζουν και είναι θέμα χρόνου πια να επιβεβαιωθεί ή όχι η θεωρία που θέλει τους πάντες να περνούν φέτος μαζί τις γιορτές στο Sandringham. Γονείς, πεθερικά, παππούδες, γιαγιάδες... Όλοι. Θα έχει σίγουρα μεγάλο ενδιαφέρον.