Meghan - Harry: «Φωτιά» πήραν τα γραφεία στοιχημάτων-Τα δύο επικρατέστερα ονόματα!

16.10.2018
Meghan - Harry: «Φωτιά» πήραν τα γραφεία στοιχημάτων-Τα δύο επικρατέστερα ονόματα!
Ποια δύο ονόματα επιλέγουν οι Βρετανοί;

Η μεγάλη ανακοίνωση έγινε και έτσι, πρίγκιπας Harry και Meghan Markle την άνοιξη του 2019 θα υποδεχτούν το νέο μέλος της οικογένειας τους.

Η φρενίτιδα που ακολούθησε μετά την ανακοίνωση, ήταν αναμενόμενη βεβαίως με τις λίρες να πέφτουν βροχή και τα γραφεία στοιχημάτων της Μεγάλης Βρετανίας να έχουν ήδη «πάρει φωτιά» για το όνομα το οποίο βεβαίως θα εξαρτηθεί από το φύλο του μωρού.

Δείτε ακόμη: Meghan - Harry: Ο τρυφερός λόγος για τον οποία ανακοίνωσαν την εγκυμοσύνη από την Αυστραλία

Οι Βρετανοί όπως και σε προηγούμενες αντίστοιχες περιπτώσεις, ποντάρουν και για το μωρό του Harry και της Meghan παρά το γεγονός πως το νέο μέλος θα είναι χαμηλά στη σειρά διαδοχής για τον βρετανικό θρόνο. Εξάλλου το μωράκι δεν θα φέρει καν τίτλο του πρίγκιπα ή της πριγκίπισσας εκτός και αν του τον δώσει η Βασίλισσα Ελισάβετ πριν γεννηθεί. Όπως σας ενημερώσαμε και χτες σίγουρο είναι πως το μωρό θα φέρει τον τίτλο του Κόμη του Dumbarton αν είναι αγόρι ενώ αν είναι κορίτσι θα έχει τον τίτλο της Λαίδης του Windsor.

Τα δύο επικρατέστερα ονόματα για την ώρα και σύμφωνα με το γραφείο στοιχημάτων Paddy Power είναι "Νταϊάνα" και "Αρθούρος". Για να δούμε τι έχουμε να ζήσουμε μέχρι την επίσημη ανακοίνωση του ονόματος και τι αποφάσεις θα πάρει η Βασίλισσα Ελισάβετ.

Εν αναμονή λοιπόν...

Γιώργος Μουλάς