Meghan Markle: Πώς κατάφερε να συγκινήσει Harry – Elizabeth με μία λεπτομέρεια στο νυφικό της

24.09.2018
Meghan Markle: Πώς κατάφερε να συγκινήσει Harry – Elizabeth με μία λεπτομέρεια στο νυφικό της
Κάτι που ούτε οι φανατικοί της βασιλικής οικογένειας δεν είχαν προσέξει.

Για τα καλά στο παιχνίδι του royal family έχει μπει η Meghan Markle, η οποία μπορεί μεν να έχει ουκ ολίγες φορές σπάσει το Πρωτόκολλο, δεν παύει όμως να σέβεται τις «ιδιαιτερότητες» της οικογένειας του αγαπημένου της.

Αρκετούς μήνες μετά τον γάμο της με τον πρίγκιπα Harry, η δούκισσα του Sussex προχωρά στην αποκάλυψη μιας σημαντικής λεπτομέρειας για το νυφικό της που μέχρι σήμερα κανείς δεν ήξερε. Μια λεπτομέρεια που αφορά στο… πέπλο της.

Διαβάστε ακόμη: Kate και Meghan: Οι "κοινές θνητές" νύφες του Buckingham και οι προίκες τους

Όπως αποκάλυψε η ίδια στα γυρίσματα τoυ νέου ντοκιμαντέρ «Queen of the World» το οποίο φέρει την υπογραφή του HBO, το νυφικό του Οίκου Givenchy που επέλεξε να φορέσει την ημέρα του γάμου της έκρυβε μία συγκινητική έκπληξη για τον Harry και την οικογένειά του. Κυρίως τη βασίλισσα Ελισάβετ.

Σήμερα πια, είναι γνωστό ότι τα περίτεχνα κεντήματα στο πέπλο της απεικόνιζαν τα ξεχωριστά λουλούδια από κάθε χώρα της Βρετανικής Κοινοπολιτείας, όμως τότε, η ίδια κρατούσε την επιλογή της αυτή ως έκπληξη. Ποια ήταν, λοιπόν η αντίδραση του Harry όταν έμαθε τι είχε σκεφτεί η αγαπημένη του για να τιμήσει την οικογένειά του;

Διαβάστε ακόμη: Παραμυθένιος γάμος για Αλβάρο και Denize Severo! [Photos]

Ήταν τόσο ενθουσιασμένος όταν είδε την επιλογή που έκανα για τη μέρα μας. Πιστεύω ότι και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας είχαν παρόμοια αντίδραση,

Ξέρει τι κάνει η Meghan…