Η Meghan Markle απογοητεύει τους οικείους της – Η μεγάλη της αλλαγή μετά τον γάμο της με τον πρίγκιπα Harry

13.09.2018
Η Meghan Markle απογοητεύει τους οικείους της – Η μεγάλη της αλλαγή μετά τον γάμο της με τον πρίγκιπα Harry
Το ότι η Meghan Markle κατάφερε να βγάλει τον πρίγκιπα Harry από το club των εργένηδων είναι κάτι που έχει σχολιαστεί πολύ θετικά και αποδεικνύει πως είναι μια γυναίκα με πολύ ισχυρό χαρακτήρα.

Φαίνεται, όμως, πως αν και η νεαρή πρώην ηθοποιός έχει αποκτήσει φανατικό κοινό με την είσοδό της στη βασιλική οικογένεια, έχει απογοητεύσει μια άλλη μερίδα ανθρώπων, οι οποίοι την έζησαν πολύ πριν πάρει τον τίτλο τη Δούκισσας του Sussex.

Μιλάμε φυσικά για την εποχή πριν τη μεγάλη διασημότητα, όταν –σύμφωνα με το περιοδικό «People»- η Markle ήταν μία τελείως διαφορετική γυναίκα!

Διαβάστε ακόμη: Ετοιμάζεται να γίνει μαμά η Meghan Markle; Τα στοιχεία που το μαρτυρούν!

Βάσει όσων γράφτηκαν, άνθρωποι από το περιβάλλον της δηλώνουν εξαιρετικά απογοητευμένοι μετά τον γάμος της, καθώς η συμπεριφορά της απέναντί τους άλλαξε ριζικά. Να φταίνε οι υποχρεώσεις της ως δούκισσα; Να φταίει πως πλέον δεν την αφορούν οι… κοινοί θνητοί; Κανείς δεν ξέρει.

Τα συνεχή της ταξίδια στο πλευρό του πρίγκιπα την έχουν απομονώσει από το περιβάλλον της, καθώς η ίδια αδυνατεί να ευχαριστήσει τους πάντες με το πρόγραμμά της το οποίο στηρίζεται πάντα στις υποχρεώσεις του συζύγου της. Επιπλέον, το δημοσίευμα αναφέρει πως η Meghan έχει απομακρύνει πολλούς ανθρώπους από τη ζωή της, αφού πλέον δεν ξέρει ποιον πρέπει να εμπιστευτεί και ποιον όχι.

Διαβάστε ακόμη: Ποια είναι η Meghan Markle και ποια η… σωσίας; Μοντέλο είναι φτυστό η Δούκισσα του Sussex!

«Η Μeghan έχει χάσει επαφή με πολλούς από τους καλούς της φίλους πριν το γάμο λόγω των δύσκολων ετοιμασιών. Και δυσκολεύεται πολύ στο να αποφασίσει ποιον να εμπιστευτεί», αναφέρει χαρακτηριστικά πρόσωπο από το περιβάλλον του ζευγαριού.

Έχει και Meghan τα προβλήματά της…