Meghan Markle: Μετά το σκάνδαλο με τους paparazzi ο πατέρας της έπαθε έμφραγμα και δεν θα παραβρεθεί στον γάμο

15.05.2018
Meghan Markle: Μετά το σκάνδαλο με τους paparazzi ο πατέρας της έπαθε έμφραγμα και δεν θα παραβρεθεί στον γάμο
Μεγάλες ανατροπές ενόψει του πριγκιπικού γάμου, μόλις πέντε εικοσιτετράωρα πριν από τη μεγάλη μέρα. Η αντίστροφη μέτρηση συνεχίζεται αλλά ουδείς γνωρίζει τελικά ποιος θα παραδώσει τη νύφη στον γαμπρό.

Όλα ξεκίνησαν πριν από μερικές μέρες λίγο μετά την ανακοίνωση ότι και οι δυο γονείς της Meghan Markle θα παραβρίσκονταν στον γάμο, με τον πατέρα της, μάλιστα, Thomas να την παραδίδει στον αγαπημένο της.

Ξαφνικά άρχισαν να δημοσιεύονται στα ΜΜΕ φωτογραφίες του κ. Markle σε Internet cafe να διαβάζει τα περί της κόρης και του μέλλοντα γαμπρού του, σε καφέ να διαβάζει το βιβλίο Images of Britain: A Pictorial Journey Through History΄ή σε ραφείο να δοκιμάζει κοστούμι.

Στον αμέσως επόμενο χρόνο, ο Thomas Markle φωτογραφήθηκε να συνομιλεί με έναν paparazzo και αποκαλύφθηκε ότι το όλο πράγμα ήταν σκηνοθετημένο. Ξεσηκώθηκε ο κόσμος όλος και, η ετεροθαλής αδελφή της Meghan, Samantha, η οποία παρεμπιπτόντως δεν είναι καλεσμένη στον γάμο, πήρε επάνω της όλο το φταίξιμο, υποστηρίζοντας ότι εκείνη τα είχε οργανώσει όλα για να προστατέψει τον 73χρονο πατέρα της.

Τα πράγματα αλλάζουν πάλι ύστερα από τελευταίο δημοσίευμα του TMZ που υποστηρίζει ότι ο Thomas Markle υπέστη έμφραγμα πριν από μερικές μέρες και τελικά, ενώ είχε δεχτεί να παραβρεθεί στον γάμο και να παραδώσει την κόρη του στον γαλαζοαίματο γαμπρό του, άλλαξε γνώμη και δεν θα δώσει το "παρών".

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TMZ, ο κ. Markle είπε ότι άλλαξε γνώμη γιατί φοβήθηκε μήπως "φέρει σε δύσκολη θέση την κόρη του και τον γαμπρό του" ειδικά εφόσον αποκαλύφθηκε ότι έλαβε και αρκετά χρήματα για να φωτογραφηθεί όπως φωτογραφήθηκε.

Υπάρχει μάλιστα και επίσημη τοποθέτηση από το Kensington Palace, που στην ουσία επιβεβαιώνει την κατάσταση. Εκπρόσωπος του παλατιού δήλωσε τα εξής στο Us Weekly:

"Πρόκεται για μία βαθιά προσωπική στιγμή για την κυρία Markle τις μέρες πριν από τον γάμο της. Εκείνη και ο πρίγκιπας Harry ζητούν εκ νέου την κατανόηση και τον σεβασμό προς τον κ. Markle σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση".

Το ερώτημα, ωστόσο προκύπτει έντονο: Ποιος θα παραδώσει τη Meghan στον Harry στις 19 Μαΐου;