Blake Lively: Τρολάρει τον εαυτό της και γίνεται viral

10.05.2018
Blake Lively: Τρολάρει τον εαυτό της και γίνεται viral
H ηθοποιός διαθέτει έντονη αίσθηση του χιούμορ και το αποδεικνύει για ακόμη μια φορά

Η εντυπωσιακή τουαλέτα που φόρεσε η Blake Lively στο φετινό Met Gala χρειάστηκε πάνω από 600 ώρες δουλειάς για να φτιαχτεί, και μάλλον ήταν τόσο βαριά που χρειάστηκε ένα ολόκληρο λεωφορείο για να μεταφερθεί. Αυτό βέβαια δε σταμάτησε την αδερφή της ηθοποιού, Robyn, να το διακωμωδήσει.

Η Versace τουαλέτα με την οποία η ηθοποιός εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί του λαμπερού event περιλάμβανε ένα χρυσό κορσέ με κοσμήματα και μια μακριά ουρά με χρυσά κεντήματα. Η Lively εξέφρασε τον ενθουσιασμό της για το ένδυμα στο Instagram, λέγοντας πως ήταν "τρελό" και πως αξίζει να μπει στο μουσείο του Met. Το φόρεμα βέβαια έτυχε να ταιριάζει τέλεια με το κόκκινο χαλί που ήταν στρωμένο στο gala, που ήταν σε κρεμ απόχρωση με κόκκινο πλαίσιο.

Η μικρή αλλά εύστοχη αυτή λεπτομέρεια δε ξέφυγε από την προσοχή της αδερφής της, Robyn, η οποία σχολίασε στο Instagram πως "ακόμα και το πάτωμα ήταν αρκετά έξυπνο να ταιριάξει χρωματικά με τη βασίλισσα της νύχτας". Η Blake, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά πως διαθέτει μια έντονη αίσθηση του χιούμορ και πως δε φοβάται να αυτοσαρκαστεί, απάντησε στο σχόλιο λέγοντας: "Όταν ντύνεσαι σαν κουρτίνα, πρέπει να ταιριάζεις με το χαλί".