Δες πόσο μεγάλωσε η κοιλιά της Κέιτ

10.03.2015
Τον επόμενο μήνα φέρνει στον κόσμο το επόμενο παιδάκι της η δούκισσα του Κέιμπριτζ και να που τώρα φαίνεται έγκυος κανονική!

Όπως και στην πρώτη της εγκυμοσύνη, η Κέιτ (Kate) έχει προσέξει πολύ και έχει πάρει ελάχιστα κιλά. Μόλις τώρα, έναν μήνα πριν γεννήσει το δεύτερο παιδάκι της, καταλάβαμε ότι όντως, είναι έγκυος.

Κομψή και λαμπερή, η 32χρονη δούκισσα του Κέιμπριτζ έφτασε στο Αββαείο του Γουεστμίνστερ στο πλευρό του συζύγου της, πρίγκιπα Γουίλιαμ (prince William) φορώντας ένα baby pink παλτό που -κατά το συνήθιό της- έχει ξαναφορέσει και να που ξεπρόβαλε η κοιλίτσα της κάπως περισσότερο από τις άλλες φορές.

Και αυτό όταν είχε τα χέρια της κάτω από την κοιλιά όπως στη φωτογραφία στη συνέχεια, γιατί αλλίως, όπως φαντάζεστε εύκολα, το ριχτό παλτό τα κάλυπτε όλα.

Όσο για την επιλογή του χρώματος; Μήπως, παρόλο που το ζευγάρι επιμένει ότι δεν γνωρίζει το φύλο του μωρού που έρχεται, η Κέιτ αφήνει μια μικρή... ευχούλα;

Ιδού και μια ακόμη φωτογραφία από εκδήλωση στην οποία παραβρέθηκε η Κέιτ την περασμένη εβδομάδα και πάλι, η κοιλίτσα φαίνεται ξεκάθαρα. Ίσως όχι για ετοιμόγεννη, όμως... φαίνεται!