Ο Κούτσερ παραμιλάει για το σεξ με την Κούνις

13.02.2015
Δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά που έχει -και- στα σεντόνια του ο διάσημος ηθοποιός και τη βροντοφωνάζει!

Ο Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher) συμμετείχε στο συνέδριο "Tech My Way" στο Σίδνεϊ και μεταξύ των πολλών τεχνικών που είχε να τους πει ως "πρεζάκι της τεχνολογίας", όπως έχει δηλώσει ότι είναι, η "μπάλα" πήρε και την αγαπημένη του, Μίλα Κούνις (Mila Kunis).

Εκεί που μιλούσε, λοιπόν, ο 37χρονος σταρ είπε τα εξής:

"Την περασμένη εβδομάδα περπατούσα με την Μίλα, την Κούνις, η οποία είναι αρραβωνιαστικιά μου", εξήγησε μήπως και κανενός του είχε διαφύγει η λεπτομέρεια και ο κόσμος από κάτω ξέσπασε σε ζητωκραυγές. Τι ήταν να το ακούσει αυτό το "αρσενικό"... δεν κρατήθηκε και βρήκε ευκαιρία να κοκορευτεί.

"Ναι, κάνω σεξ μαζί της... είναι απίθανο!", είπε μεταξύ σοβαρού και αστείου ο Άστον προκαλώντας δεύτερο κύμα ενθουσιασμού από το κοινό.

Και δεν σταμάτησε εκεί... Το παραλλήρημα είχε και συνέχεια, καθώς ο Κούτσερ "έβαλε στο παιχνίδι" και τον πιο πρόσφατο κινηματογραφικό χαρακτήρα της καλής του στην ταινία "Jupiter Ascending".

"Ο ρόλος της Μίλα είναι η 'Βασίλισσα της Ανθρωπότητας'", θυμήθηκε ξαφνικά ο Άστον και ύστερα από μια μικρή παύση το έριξε το... βαρύ πυροβολικό, κάνοντας μια σκέψη που ενδέχεται να μην είχε κάνει μέχρι εκείνη τη στιγμή. "Κάνω σεξ με τη Βασίλισσα της Ανθρωπότητας'", είπε ο Κούτσερ και χαμός τα πλήθη!!!

Κατά τα άλλα, το διάσημο ζεύγος, που σύμφωνα με μερίδα του Τύπου έχει ήδη παντρευτεί μυστικά, ζει στιγμές ανείπωτης ευτυχίας με την κορούλα τους, Γουάιατ.