Μπιγιονσέ & Κιμ Καρντάσιαν σε μια συνάντηση... στήθους

10.02.2015
Οι δυο διάσημες γυναίκες είναι "μια χαρά φίλες". Τι δεν καταλαβαίνεις;

Η πρόσφατη εκδήλωση για τα μουσικά βραβεία Grammy στάθηκε η αφορμή να βρεθούν και να ποζάρόυν δημοσίως η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) μαζί με την Μπιγιονσέ (Beyonce), η σχέση των οποίων ακολουθείται από πολλά ερωτηματικά εδώ και χρόνια.

Από τη στιγμή που η Κιμ έγινε ζευγάρι με τον Κάνιε Γουεστ (Kanye West), ο οποίος είναι κολλητός και συνεργάτης του Τζέι Ζι (Jay Z), συζύγου της Μπιγιονσέ, εδώ και χρόνια, οι κακές γλώσσες λύσσαξαν να να αναφέρουν τρελή σνομπαρία από την βασίλισσα Μπέι στην κυρία Γουεστ και εκείνη, με τη σειρά της να τρέχει πίσω της σαν κολαούζος.

Τα ζευγάρια έχουν εμφανίστει μερικές φορές μαζί ενώ στον γάμο των Γουεστ, το ισχυρό ζευγάρι της μουσικής βιομηχανίας έλαμψε δια της απουσίας του.

Στο ενσταντανέ που έκανε τον γύρο του κόσμου βλέπουμε τον Κάνιε, την Κιμ και την Μπιγιονσέ να ποζάρουν περιχαρείς μαζί με τον Τζον Λέτζεντ (John Legend) και την Κρίσι Τίγκεν (Chrissy Teigen).

Πέρα από τα χαμόγελα ωστόσο, δύο είναι τα στοιχεία που κλέβουν την παράσταση. Ένα είναι το αβυσσαλέο ντεκολτέ των δύο κυριών και ένα η τρανταχτή απουσία του Τζέι Ζι. Πού ήταν εκείνη τη στιγμή, οέο;