Κέιτ & Γουίλιαμ: Τελικά τη θέλουν την νταντά τους

27.02.2014
Μπορεί το πριγκιπικό ζεύγος να υποστήριζε ότι θα τον μεγαλώσει τον υιό χωρίς βοήθεια, όμως να που τα πράγματα αλλάζουν.

Από τη στιγμή που γεννήθηκε ο πρίγκιπας Γεώργιος (prince George) η Κέιτ (Kate) υποστήριζε ότι θέλει να τον μεγαλώσει μόνη της, όπως έκανε και η μαμά της, Κάρολ (Carol) με την ίδια και την αδελφή της Πίπα (Pippa).

Αργότερα έγινε γνωστό ότι χρειάστηκαν μια βοήθεια, αλλά αρκέστηκαν στην αγαπημένη νταντά του Γουίλιαμ (William), την 71χρονη Τζέσι Γουεμπ (Jessie Webb).

Τώρα όμως, σύμφωνα με την Daily Mail, "έχει βουίξει ο χώρος των πρακτορείων με νταντάδες" ότι οι πρίγκιπες ψάχνουν νέα βοήθεια.

Μία εταιρεία από αυτές που λέγεται ότι "παίζουν" είναι η Nannies of St James που έχει έδρα το Φούλαμ και αποτελεί πρώτη επιλογή για πολλές γαλαζοαίματες οικογένειες της Μέσης Ανατολής, ωστόσο σε επαφή που είχε η εφημερίδα με τους υπεύθυνους δεν έλαβε κανένα σχόλιο.

Από το παλάτι του Κένσινγκτον η απάντηση σε σχετική ερώτηση είναι ότι "Δεν συζητούμε προσωπικές επιλογές αλλά δεν συνεργαζόμαστε με το Nannies of St James προς το παρόν, ούτε και σκοπεύουμε να το κάνουμε".

Πάντως, οι φήμες αποδίδουν όλη τη δραστηριότητα στο επικείμενο ταξίδι του πριγκιπικού ζεύγους στη Νέα Ζηλανδία και την Αυστραλία την άνοιξη.