Κέιτ & Γουίλιαμ: όλη η αλήθεια για τον έρωτά τους

21.01.2014
Το πριγκιπικό ζεύγος της Βρετανίας είναι από τα πιο δημοφιλή ανάμεσα στους απανταχού γαλαζοαίματους και να που υπάρχει λόγος γι' αυτό.

Η Κέιτ (Kate) και ο Γουίλιαμ (William) παντρεύτηκαν τον Απρίλιο του 2011 και η τηλεθέαση του γάμου τους έσπασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ.

Σχεδόν τρία χρόνια μετά, το ζευγάρι κρατά αγκαλιά τον μικρό πρίγκιπά τους και παραμένει λαμπερό και ευτυχισμένο, τόσο στις δημόσιες εμφανίσεις του όσο και στο μυαλό των "κοινών θνητών".

Και να που έρχεται ο παγκοσμίου φήμης φωτογράφος Μάριο Τεστίνο (Mario Testino) να επιβεβαιώσει –για όσους αναρωτιούνται ακόμη- πως ο έρωτας ανάμεσα στους δύο νέους είναι ειλικρινής, αυθεντικός και πολύ… καυτός!

Ο Τεστίνο υπήρξε προσωπικός φωτογράφος και της πριγκίπισσας Νταϊάνα (Diana) και προφανώς αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο ο Γουίλιαμ τον επέλεξε για τις επίσημες λήψεις του αρραβώνα του.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο διάσημος φωτογράφος στη Vogue, αποκάλυψε το παρασκήνιο πίσω από τις ομολογουμένως πολύ ευτυχισμένες λήψεις που απαθανάτισε εκείνες τις μέρες του 2010.

"Περίμενα πολύ, μία δύο ώρες γιατί ήθελα την τέλεια εικόνα. Δεν ήμουν όμως απόλυτα ικανοποιημένος. Μετά, μόλις είχα τελειώσει τις λήψεις και εκείνοι ήταν έτοιμοι να φύγουν, γύρισαν και ξαφνικά αγκαλιάστηκαν μπροστά από ένα καλοριφέρ. Πήρα την κάμερα και έτσι προέκυψε η φωτογραφία που έτρεξε παντού", εξήγησε ο 59χρονος Μάριο Τεστίνο τονίζοντας πως η εν λόγω φωτογραφία είναι τόσο επιτυχημένη γιατί είναι απόλυτα αυθόρμητη.

Έτσι εξηγείται…