Την κάνουν για εξωτερικό Ζέτα - Χατζηγιάννης!

09.06.2011
Στενός κορσές έχουν γίνει τα παπαράτσι για το ζεύγος Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλη Χατζηγιάννη και δεν αφήνουν τα ερωτευμένα να το κουνήσουν ρούπι, χωρίς να απαθανατίζουν κάθε κίνηση τους. Βγήκε τις προάλλες

Στενός κορσές έχουν γίνει τα παπαράτσι για το ζεύγος Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλη Χατζηγιάννη και δεν αφήνουν τα ερωτευμένα να το κουνήσουν ρούπι, χωρίς να απαθανατίζουν κάθε κίνηση τους. Βγήκε τις προάλλες, η «Barbie» Ζέτα σε εμφάνιση… Σταχτοπούτας πριν μεταμορφωθεί σε πριγκίπισσα (να μας συγχωράει αλλά το ατημέλητο λουκ της δεν ήταν από τα αγαπημένα μας) και περίμενε το ταξί έξω από τη «φωλιά» της με τον Χατζηγιάννη κι έγινε πρωτοσέλιδο στα περιοδικά.

Θέλουν να αγιάσουν οι άνθρωποι, να ζήσουν τον έρωτα τους σαν απλοί κοινοί και δεν μπορούν. Έτσι, είπαν να τα… βροντήξουν όλα και να την κάνουν για μέρη που κανένας δεν τους ξέρει. Έτσι, όπως διαβάζουμε Ζέτα και Μιχάλης θα φύγουν για το εξωτερικό. Και πριν πέσεις σε κατάθλιψη, σε ενημερώνω ότι πρόκειται για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Γιατί μπορεί ο αοιδός να έχει σπίτια σε διάφορα μέρη, δες Πάρο, Σαντορίνη, Κύπρο, όμως εκεί θα λιάζονται στην παραλία και το παπαράτσι δίπλα θα είναι πρόθυμο μέχρι λάδι να βάλει στην πλατούλα τους. Ενώ στο εξωτερικό, ξένοι ανάμεσα σε ξένους θα τα περάσουν ζάχαρη, θα είναι συνέχεια μαζί και δεν θα έχουν το άγχος κανενός.