Η Κέιτ μετακομίζει στα λημέρια της Νταϊάνα

06.06.2011
Μπορεί να επέλεξαν να περάσουν τον πρώτο καιρό της κοινής τους ζωής ως σύζυγοι μακριά από τα "εγκώσμια" στην εξοχή της Ουαλίας αλλά φαίνεται πως ήρθε ο καιρός για τον δούκα και της δούκισσα του Κέιμπριτζ να "αφήσουν τα αστεία".


Μπορεί να επέλεξαν να περάσουν τον πρώτο καιρό της κοινής τους ζωής ως σύζυγοι μακριά από τα "εγκώσμια" στην εξοχή της Ουαλίας αλλά φαίνεται πως ήρθε ο καιρός για τον δούκα και της δούκισσα του Κέιμπριτζ να "αφήσουν τα αστεία".

Σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mail ο πρίγκιπας Γουίλιαμ (prince William) θα πάρει την Κέιτ (Kate) του και θα πάνε να ζήσουν στο παλάτι του Κένσινγκτον, όπου εξάλλου έζησε και τα παιδικά του χρόνια μαζί με τη μητέρα του, Νταϊάνα (Diana).

Συγκεκριμένα, ένα "σεμνό" διαμέρισμα -σε αντίθεση με το πέντε δωματίων και πέντε σαλονιών "λουσάτο" διαμέρισμα στο οποίο μένουν ήδη εδώ και χρόνια ο δούκας και η δούκισσα του Κεντ- θα στεγάζει τους νιόπαντρους πρίγκιπες.

Μέχρι πρότινος, ο Γουίλιαμ και η Κέιτ ζούσαν στο Κλάρενς Χάουζ μαζί με τον μικρότερο αδελφό του πρίγκιπα, Χάρι (Harry) –με τον οποίο παρεμπιπτόντως τα πάνε περίφημα- όμως με δεδομένο ότι ο μικρός είναι κάπως "εκτός ελέγχου", μια μετακόμιση φάνηκε απαραίτητη.

Έτσι, το Κένσινγκτον κρίθηκε η καλύτερη επιλογή. Σημειώνουμε δε, ότι τα διαμερίσματα 8 και 9 του παλατιού είχαν παραχωρηθεί στην πριγκίπισσα της Ουαλίας για να ζήσει με τους γιους της, μετά το διαζύγιό της από τον Κάρολο (Charles).

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Mail, μια μίνιμουμ ανακαίνιση έχει προγραμματιστεί έτσι ώστε να φρεσκαριστούν οι χώροι για τις νέες αφίξεις.

Ωστόσο, έγινε σαφές ότι το ζευγάρι θα διατηρήσει την αγροικία στο Άνγλεσεϊ ως κύρια κατοικία και θα μένει στο Κένσινγκτον μόνο όταν βρίσκεται στο Λονδίνο. Και αυτό μόνο για τα πρώτα 1-2 χρόνια γιατί όταν η οικογένεια αρχίσει να μεγαλώνει, θα χρειαστούν σίγουρα περισσότερο χώρο.

Κατά τα άλλα, το Σάββατο είχαμε και την πρώτη επίσημη συγκέντρωση σύσσωμης της βασιλικής οικογένειας μετά τον γάμο του Γουίλιαμ και της Κέιτ τον Απρίλιο.

Η αφορμή δόθηκε από τις ιπποδρομίες που διοργανώθηκαν στο Epsom Racecourse, αλλά παρά τον ενθουσιασμό όλων των παραβρισκόμενων, το άλογο της βασίλισσας τερμάτισε στην τρίτη θέση.

Η Κέιτ εντυπωσίασε ακόμη μια φορά με τις στυλιστικές επιλογές της. Φορώντας ένα υπόλευκο σακάκι με γιακά μάο επάνω από ένα λευκό φόρεμα μουσελίνας που άφηνε ακάλυπτα τα πόδια της, σε συνδυασμό με τις τρέντι nude γόβες –must του φετινού καλοκαιριού- έκανε κεφάλια να γυρίσουν.

Το "κερασάκι" στην τούρτα για την πάντα κομψή Κέιτ δόθηκε από το 40s χτένισμά της, καθώς και από το καπελάκι σε χρώμα "καπουτσίνο" που επέλεξε να φορέσει στο κεφάλι της.

Πέρασε την περισσότερη ώρα δίπλα στον σύζυγό της Γουίλιαμ και τον αδελφό του, Χάρι, γελώντας και απολαμβάνοντας τον αγώνα, παρά την τελική… ήττα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η μητέρα της νεαρής δούκισσας, Κάρολ Μίντλετον (Carole Middleton) βρισκόταν επίσης στις ιπποδρομίες καθώς είχε και εκείνη ένα άλογο που έτρεχε. Ούτε και εκείνο είχε βέβαια καλύτερη τύχη από το βασιλικό. Καλύτερη τύχη του χρόνου…

Ζωή Κίττα