Λαγουδάκι με στήθος 3D!

18.05.2010
Η 26χρονη Τεξανή είναι το πρώτο τρισδιάσταστο μοντέλο του Χιού Χέφνερ, τιμή της και καμάρι της! Η Χόουπ Ντόρατζικ (Hope Dworaczyk) πρωταγωνιστεί στο εξώφυλλο του πρώτου 3D τεύχους του Playboy και δηλώνει πολύ περήφανη για αυτό.

Είναι το πρώτο τρισδιάσταστο μοντέλο του Χιού Χέφνερ, τιμή της και καμάρι της! Η 26χρονη Τεξανή Χόουπ Ντόρατζικ (Hope Dworaczyk) πρωταγωνιστεί στο εξώφυλλο του πρώτου 3D τεύχους του Playboy και δηλώνει πολύ περήφανη που θα γίνει... συλλεκτική!

Η Ελπίδα, είχε την ελπίδα η φωτογράφησή της ως "Playmate του Μήνα" τον Απρίλιο του 2009 να μην είναι η πρώτη και η τελευταία. Και όντως, ο Χιού - που πολύ τη συμπαθεί - την επέλεξε να κοσμήσει το πρώτο 3D τεύχος του Playboy, και μάλιστα ως Playmate της Χρονιάς 2010.

Η Ντόρατζικ δεν είναι μια απλή Playmate... έχει πρωταγωνιστήσει ως μοντέλο σε παγκόσμιες καμπάνιες μόδας και έχει δική της τηλεοπτική εκπομπή με τίτλο "Inside Fashion" στο E! Entertainment Channel του Καναδά.

Επιλέγει άντρες αθλητικούς, με χιούμορ, και καλό γούστο στη μουσική (μόνο χιπ χοπ παρακαλώ!) και προτιμάει τα «αγοράκια της μαμάς» από τους μπρουτάλ μάτσο τύπους που την προσεγγίζουν κάθε πρωί που φεύγει για τη δουλειά. Προς το παρόν, έχει δεσμό με τον σταρ μπασκετμπολίστα του NBA, Τζέισον Κιντ (Jason Kidd), ενώ ο πρώτος τίτλος ομορφιάς που έκανε περήφανη την υπεραγαπημένη γιαγιά της είναι αυτός της Μις Τέξας 2000.