Δεν πιάνει το φτύσιμο στη Σύλβια!

27.09.2010
Ακόμα κι αν κυκλοφορείς δίπλα της με ένα μαχαίρι καρφωμένο στο στέρνο, τα μάτια όλων θα είναι καρφωμένα στο τέλειο κορμί της! Ο λόγος για τη Σύλβια Παπαδάκη που φωτογραφίζεται καμαρωτή στα σοκάκια της Μυκόνου!

Όταν περπατάς δίπλα στην Σύλβια Παπαδάκη, συνειδητοποιείς δύο πράγματα: 1) ότι ελάχιστες φορές στη ζωή σου θα έχεις την τύχη να στέκεσαι δίπλα σε μια τόσο «φυσικά» όμορφη γυναίκα και 2) ότι ακόμα κι αν κυκλοφορείς δίπλα της χωρίς ρούχα και με ένα μαχαίρι καρφωμένο στο στέρνο σου, όσοι είναι σε ακτίνα 15 μέτρων, έχουν τα μάτια τους καρφωμένα πάνω στο τέλειο κορμί της.

Στην παραλία Φωκού

Ποια είναι τα τρία πράγματα που χρειάζεται η Σύλβια για να περάσει καλά σε μια ερημική παραλία;

Μόνο καλή παρέα χρειάζομαι. Το σύντροφό μου ή τις φίλες μου.

Για πάρε κάποια φίλη σου τηλέφωνο να τη ρωτήσω κάτι για σένα...

Η Σύλβια πήρε τηλέφωνο την Εύα και τη Βαρβάρα, οι οποίες απάντησαν σε δύο ερωτήσεις. 1) Ποιο είναι το μεγαλύτερο μειονέκτημα της Σύλβιας και 2) ποιο είναι το πιο όμορφο πράγμα πάνω στη Σύλβια.

Εύα και Βαρβάρα: Το μεγαλύτερο μειονέκτημά της είναι η ακαταστασία της. Και το πιο όμορφο εξωτερικά είναι το στήθος της, το οποίο είναι σαν να το έχει ζωγραφίσει θεός, και το χαμόγελό της, το οποίο εκπέμπει μια αυθεντικότητα.

Έχεις ακούσει κάποια καλύτερη ατάκα για το στήθος σου;

Διάφοροι μου λένε ότι είναι το πιο ωραίο φυσικό στήθος που έχουν δει. Κι αυτό αρκετά κολακευτικό είναι.

Νιώθεις ξεχωριστή που έχεις ένα τόσο όμορφο και φυσικό στήθος; Το βλέπεις σε σχέση με τις υπόλοιπες κοπέλες;

Σίγουρα νιώθω ξεχωριστή και βλέπω τη διαφορά, αλλά από εκεί και πέρα δεν αλλάζει κάτι.

Θα έκανες τόπλες στην παραλία Φωκού ή ντρέπεσαι;

Μετά από τόσες αισθησιακές φωτογραφήσεις έχω αποδείξει ότι νιώθω πολύ άνετα με το σώμα μου και δεν έχω πρόβλημα να κάνω τόπλες.

Στα σοκάκια στα Ματογιάννια

Περπατώντας μαζί σου στα σοκάκια της Μυκόνου ήταν τουλάχιστον απολαυστικό να βλέπω πόσοι άντρες γύριζαν το βλέμμα τους για να σε κοιτάξουν. Το απολαμβάνεις αυτό;

Φυσικά το απολαμβάνω. Όλες οι γυναίκες ετοιμάζονται και περιποιούνται τον εαυτό τους για να τις προσέξουν.

Το προσπαθείς κιόλας; Ντύνεσαι προκλητικά για να τραβήξεις βλέμματα;

Δεν θα αγοράσω ένα προκλητικό φόρεμα για να με προσέξουν. Όταν μια γυναίκα νιώθει καλά μέσα της, δεν τα χρειάζεται αυτά για να την κοιτάξουν.

Αν είναι ένας άντρας που σε αγνοεί επιδεικτικά, μπορεί να του μιλήσεις εσύ;

Όχι, δεν πρόκειται να πάω εγώ ποτέ να μιλήσω σε κάποιον από μόνη μου.

Δεν πιάνει το φτύσιμο σε σένα;

Όλοι μας μπορεί να κολλήσουμε στο φτύσιμο, αλλά όσο μεγαλώνω συνειδητοποιώ ότι δεν είναι ωραίο αυτό. Είναι καλύτερο να εστιάζω σε ανθρώπους που μου φέρονται καλά.

Τι πρέπει να έχει ένας άντρας για να τραβήξει τη δική σου προσοχή;

Πρέπει να με κάνει να γελάω. Από εκεί και πέρα, η επικοινωνία είναι και θέμα χημειάς.

Υπάρχει τέλειος άντρας;

Κάθε φορά που τσακώνομαι με έναν άντρα, σκέφτομαι ότι θα ήθελα να μην έχει τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που με ενοχλούν. Ούτως ή άλλως, ούτε εγώ είμαι τέλεια για να απαιτώ από τον άλλο να είναι.

Η ζήλια σε ενοχλεί;

Έχω να υπάρξω από πολύ μικρή σε σχέση που να με ζηλεύει ο άλλος κι έχω ξεχάσει πώς είναι.

Στη σουίτα του ξενοδοχείου

Χρειάζεσαι οπωσδήποτε μεγάλο κρεβάτι για να κοιμηθείς με κάποιον;

Μπορώ εύκολα να στριμωχτώ σε ένα μονό με κάποιον που θέλω.

Ροχαλίζεις το βράδυ;

Δεν μου έχουν πει κάτι τέτοιο.

Είχες κάποιο αγόρι που να ροχαλίζει;

Ροχάλιζε κάποιος λίγο και άλλαζα κρεβάτι.

Ντροπή σου. Ας πούμε κάτι λιγότερο ενοχλητικό. Πώς ξεκινάει μια τέλεια βραδιά στην οποία έχεις αποφασίσει να μείνεις με τον αγαπημένο σου στο ξενοδοχείο;

Με ένα ωραίο δείπνο με μακαρονάδα με θαλασσινά και λίγο κρασί, αν και δεν είμαι πολύ του ποτού.

Ξαπλώνεις στο κρεβάτι. Τον παρακαλάς να σου κάνει μασάζ;

Δεν είμαι πολύ fan του μασάζ. Ίσως δεν έχει βρεθεί ο κατάλληλος για να με απογειώσει.

Εσύ θα του έκανες μασάζ;

Αισθάνομαι ότι δεν ξέρω να κάνω, αλλά το προσπαθώ.

Βαριέσαι φρικτά μου φαίνεται. Είσαι από τις γυναίκες που γεμίζουν μια μπανιέρα με νερό και μπουρμπουλήθρες για να ξαπλώσουν μέσα ή τα βαριέσαι και αυτά;

Δεν έχει τύχει ακόμα να μου έρθει αυτή η έμπνευση. Βασικά, σιχαίνομαι λίγο τις μπανιέρες.

Δεν έχεις κάνει ποτέ sex στο μπάνιο;

Έχω κάνει, αλλά όχι ξαπλωμένη στην μπανιέρα.

Αν ήξερες ότι ο αγαπημένος σου θα ερχόταν μια συγκεκριμένη ώρα στο δωμάτιο, πού θα τον υποδεχόσουν και πώς θα ήσουν ντυμένη;

Σίγουρα στο κρεβάτι. Αλλά επειδή τα εσώρουχα βγαίνουν και το περιεχόμενο είναι πιο καλό, μάλλον θα τον περίμενα γυμνή κάτω από τα σεντόνια.

Το πρωί, όταν θα ξυπνήσεις δίπλα του, τι θα ζητήσεις πρώτα; Να σου φέρει πρωινό στο κρεβάτι ή να σου κάνει ξανά έρωτα;

Υπάρχουν φορές που ξυπνάω και απλά πεινάω. Εκείνη την ώρα δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο. Θέλω ένα κρουασάν σοκολάτας κι ένα φρέσκο χυμό.

Και το sex πού πήγε;

Στο πρωινό sex λέμε ναι, αλλά όχι και συνέχεια. Το βράδυ είναι πιο απολαυστικό.

4 + 1 ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ ΣΥΛΒΙΑΣ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ

«Έλα να κάτσεις πιο κοντά μου, θέλει κι ένας παππούς να ξεκουραστεί στον καναπέ», είπε στη Σύλβια ο γλοιώδης Greek καμάκης που καθόταν μερικά μέτρα πιο μακριά μας στον καναπέ έξω από το Joy, για να εισπράξει απλά ένα παγωμένο βλέμμα της. Ο τύπος γύρισε στραβωμένος προς την άλλη μεριά ρίχνοντας καντήλια. Να σημειωθεί ότι ο ίδιος γλίτσας την έπεφτε ασύστολα την επόμενη ημέρα στο ίδιο μπαρ και σε άλλες κοπέλες.

Πέντε άνθρωποι τριγύρω της, με τη Σύλβια να βουτάει με ένα ημιδιάφανο μαντίλι στην πισίνα του Kouros Hotel, πριν ξαπλώσει στο πλωτό μπαρ. Όταν αφαίρεσε το μαντίλι για χάρη της λήψης (που θα δεις μετά από 6 σελίδες), χρειάστηκε όλοι οι υπόλοιποι να βουτήξουν στην πισίνα να δροσιστούν.

Δέκα μόλις λεπτά μάς έκανε παρέα η Σύλβια στο ταξίδι προς τη Μύκονο. Με το που μπήκαμε στο Πηνελόπη Α’, φόρεσε τα κόκκινα γυαλιά ηλίου της και ξάπλωσε σε έναν από τους καναπέδες της διακεκριμένης θέσης, στον οποίο κι έμεινε ακίνητη και κοιμισμένη μέχρι τη στιγμή που μπήκαμε στο λιμάνι της Μυκόνου. Τσάμπα χτυπούσε το κινητό της.

Σάββατο μεσημέρι και η δουλειά έχει τελειώσει μέρες τώρα. Η Σύλβια είναι ξαπλωμένη σε μια ξαπλώστρα στην Ψαρρού μαζί με την παρέα της και απολαμβάνει τον ήλιο. Δεν ιδρώνει το αυτί της για το PR-ίστικο πανηγύρι που εκτυλίσσεται γύρω της με εκδότες, τραγουδιστές, ηθοποιούς και άλλους γελοίους. Όπως μου είχε πει: «Δεν ασχολούμαι με αυτούς που είναι γύρω μου. Δεν είμαι τόσο κοινωνική για να τριγυρνάω στην παραλία και να χαιρετάω όσους ξέρω».

Ποιος είπε ότι τα μοντέλα δεν τρώνε; Με το που προσγειώθηκε στο τραπέζι του Interni η γιγαντιαία πιατέλα με τα γλυκά, η Σύλβια απέδειξε ότι, για να έχεις τέλειο σώμα, δεν χρειάζεται να τρέφεσαι με μαρουλόφυλλα. Άξια συμπαραστάτρια στην πανδαισία ζάχαρης, η Αγγελίνα.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ
ΦΩΤΟ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΛΑΜΑΡΗΣ (EFFEX+)