Η Χάιντι ξαναγδύθηκε!

11.06.2010
Σέξι και με τέσσερα παιδιά... Η Χάιντι Κλουμ (Heidi Klum) φωτογραφήθηκε γυμνή για το τεύχος Ιουλίου του γερμανικού ανδρικού περιοδικού GQ, επιδεικνύοντας με χαρακτηριστική άνεση την εκπληκτική "επιλόχεια" σιλουέτα της, το νέο της κούρεμα και το ολοκαίνουργιο τατουάζ της!

Η 37χρονη Βαυαρή καλλονή σε ερώτηση γιατί αποφάσισε να φωτογραφηθεί τόσο σύντομα μετά τη γέννηση του τέταρτου παιδιού της απάντησε: "Oκ είμαι 37, δεν είμαι τέλεια, είμαι μητέρα τεσσάρων παιδιών. Και τι έγινε; Γιατί όχι; Ομορφιά σημαίνει να είσαι ευτυχισμένος με αυτό που είσαι» και συμπλήρωσε ... «Όταν θέλω να είμαι σέξι στην κάμερα σκέφτομαι τον άντρα μου. Θέλω να μοιάζω σέξι πιο πολύ για εκείνον!»

Η Κλουμ είναι παντρεμένη από το 2005 με τον Βρετανό τραγουδιστή Σιλ (Seal) και έχουν μαζί τρία παιδιά, τον 4χρονο Χένρι (Henry), τον 3χρονο Γιόχαν (Johan) και την ολίγων μηνών Λου Σάμουελ (Lou Samuel). Το μοντέλο από τη Γερμανία έχει ακόμη ένα παιδί από την προηγούμενη σχέση της με τον Φλάβιο Μπριατόρε (Flavio Briatore) την 5χρονη Λένι (Leni).

Η μούσα της Victoria's Secret και παρουσιάστρια του επιτυχημένου σόου "Project Runaway" έχει δηλώσει επανειλημμένως ούμπερ-ερωτευμένη με τον σύζυγό της, στον οποίο βρήκε τον άντρα της ζωής της. Μαζί πραγματοποίησαν το μεγάλο τους όνειρο, να ζήσουν σε ένα σπίτι γεμάτο φωνές και παιδικά γέλια.

Και μια και έχει υπερβολικά μεγάλη εμπειρία στο θέμα, η Κλουμ λάνσαρε πρόσφατα σειρά ρούχων εγκυμοσύνης. Στην παρουσίαση της σειράς δήλωσε: «Για μένα το πιο σημαντικό πράγμα για τις γυναίκες σε ενδιαφέρουσα είναι ότι πρέπει να διατηρούν το στυλ τους, αλλά και να κινούνται με μεγάλη άνεση.»

Χ.Τ.