Από κορμί... φωνή!

09.06.2010
Το σουπερμόντελ Κάρεν Έλσον αποφάσισε να αφήσει την πασαρέλα και να πιάσει το... μικρόφωνο φανερώνοντάς μας μια άλλη πτυχή του εαυτού της. Η Ελσον δίσταζε πολύ καιρό να αποκαλύψει στο κοινό το μουσικό της ταλέντο. Ο λόγος; Το ότι είναι παντρεμένη με τον σούπερ παραγωγό, μουσικό και ροκ σταρ Τζακ Γουάιτ (κιθαρίστα των White Stripes, Raconteurs και The Dead Weather) της δημιουργούσε επιπρόσθετο άγχος. Ετσι, μπορεί να της πήρε πάνω από μια δεκαετία, αλλά κατάφερε να βρει το θάρρος και στις 27 Μαίου έκανε το μουσικό της ντεμπούτο με τίτλο «The Ghost Who Walks». Για να ακριβολογούμε μάλιστα, πήρε το θάρρος και βγήκε από το ντουλάπι του σπιτιού της, καθώς εκεί μέσα κλειδωνόταν και έγραφε τα τραγούδια της και εκεί τα έκρυβε. Χαρακτηριστικά αναφέρει πως «Στο ντουλάπι μου επικρατεί πραγματικός χαμός, είναι ένα μέρος φοβερά ανοργάνωτο, παραγεμισμένο με ρούχα και διάφορα άλλα πράγματα. Είναι όμως ένα ασφαλές και ήσυχο μέρος, ένα μέρος που χρειαζόμουν για να είμαι ήρεμη όταν έγραφα ένα τραγούδι. Εκεί αισθανόμουν τελείως μόνη και ίσως υποσυνείδητα εκεί έκρυβα τον εαυτό μου. Ίσως όμως μόνο έτσι μπορώ να γράψω ένα τραγούδι. Ακόμη και τώρα όταν γράφω μουσική πηγαίνω εκεί και κλειδώνομαι, είναι ένα είδος γραφείου για μένα». Η Ελσον σαν μοντέλο έχει διανύσει χιλιόμετρα και χιλιόμετρα στις πασαρέλες φορώντας δημιουργίες των Marc Jacobs, Jean-Paul Gaultier, Chanel, Dolce & Gabbana και Versace. Εχει εμφανιστεί στις καμπάνιες των Yves Saint Laurent, Jean-Paul Gaultier, Louis Vuitton, Versace, Christian Dior, Burberry και Chanel, ενώ φωτογραφήσεις της έχουν κοσμήσει τα εξώφυλλα των μεγαλύτερων γυναικείων περιοδικών. Το 2010 μάλιστα η αμερικανική φίρμα St. John ανακοίνωσε πως η Ελσον θα αντικαταστήσει την Αντζελίνα Τζολί και θα είναι το νέο πρόσωπο της εταιρείας τους, ενώ είναι και το πρόσωπο του αρώματος Opium του YSL.

Το σουπερμόντελ Κάρεν Έλσον αποφάσισε να αφήσει την πασαρέλα και να πιάσει το... μικρόφωνο φανερώνοντάς μας μια άλλη πτυχή του εαυτού της.
Η Ελσον δίσταζε πολύ καιρό να αποκαλύψει στο κοινό το μουσικό της ταλέντο. Ο λόγος;

Το ότι είναι παντρεμένη με τον σούπερ παραγωγό, μουσικό και ροκ σταρ Τζακ Γουάιτ (κιθαρίστα των White Stripes, Raconteurs και The Dead Weather) της δημιουργούσε επιπρόσθετο άγχος.
Ετσι, μπορεί να της πήρε πάνω από μια δεκαετία, αλλά κατάφερε να βρει το θάρρος και
στις 27 Μαίου έκανε το μουσικό της ντεμπούτο με τίτλο «The Ghost Who Walks».
Για να ακριβολογούμε μάλιστα, πήρε το θάρρος και βγήκε από το ντουλάπι του σπιτιού της, καθώς εκεί μέσα κλειδωνόταν και έγραφε τα τραγούδια της και εκεί τα έκρυβε.

Χαρακτηριστικά αναφέρει πως «Στο ντουλάπι μου επικρατεί πραγματικός χαμός, είναι ένα μέρος φοβερά ανοργάνωτο, παραγεμισμένο με ρούχα και διάφορα άλλα πράγματα. Είναι όμως ένα ασφαλές και ήσυχο μέρος, ένα μέρος που χρειαζόμουν για να είμαι ήρεμη όταν έγραφα ένα τραγούδι. Εκεί αισθανόμουν τελείως μόνη και ίσως υποσυνείδητα εκεί έκρυβα τον εαυτό μου. Ίσως όμως μόνο έτσι μπορώ να γράψω ένα τραγούδι. Ακόμη και τώρα όταν γράφω μουσική πηγαίνω εκεί και κλειδώνομαι, είναι ένα είδος γραφείου για μένα».

Η Ελσον σαν μοντέλο έχει διανύσει χιλιόμετρα και χιλιόμετρα στις πασαρέλες φορώντας δημιουργίες των Marc Jacobs, Jean-Paul Gaultier, Chanel, Dolce & Gabbana και Versace. Εχει εμφανιστεί στις καμπάνιες των Yves Saint Laurent, Jean-Paul Gaultier, Louis Vuitton, Versace, Christian Dior, Burberry και Chanel, ενώ φωτογραφήσεις της έχουν κοσμήσει τα εξώφυλλα των μεγαλύτερων γυναικείων περιοδικών. Το 2010 μάλιστα η αμερικανική φίρμα St. John ανακοίνωσε πως η Ελσον θα αντικαταστήσει την Αντζελίνα Τζολί και θα είναι το νέο πρόσωπο της εταιρείας τους, ενώ είναι και το πρόσωπο του αρώματος Opium του YSL.

Γ.Ο