Η απολογία του Πέτρου Φιλιππίδη: «Η ζωή μου καταστράφηκε - Δεν είμαι βιαστής»

09.01.2023
Η απολογία του Πέτρου Φιλιππίδη: «Η ζωή μου καταστράφηκε - Δεν είμαι βιαστής»
¨Δεν περίμενα ποτέ να βρεθώ σε αυτή τη θέση στα 60 μου χρόνια, άδικα..."

Με αυτά τα λόγια ξεκίνησε η απολογία του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες. Καθισμένος σε μία καρέκλα, λόγω προβλημάτων υγείας, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης ισχυρίστηκε ότι η ζωή του καταστράφηκε ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει πως δεν είναι βιαστής.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης άρχισε την απολογία του τονίζοντας: «Μου είναι πολύ δύσκολο. Δεν περίμενα ποτέ να βρεθώ σε αυτή τη θέση στα 60 μου χρόνια, άδικα. Με λένε Πέτρο Φιλιππίδη, ό, τι έχει μείνει από αυτό. Γεννήθηκα 31 Δεκεμβρίου 1962… Η μάνα μου με δήλωσε το 1963 για να κερδίσω χρονιά. Αν η ζωή μου φαίνεται σε κάποιους αστεία δε με νοιάζει καθόλου. Θα μιλήσω από την καρδιά μου. Αυτό μου επιβάλει το ήθος, η θέση και ο χαρακτήρα μου. Μιλώντας για ήθος, θέση και χαρακτήρα δε ξέρω αν μιλάω για μένα. Έχω κατηγορηθεί για πράγματα που σιχαινόμουν. Δεν είμαι καλός στο λόγο, είχα πάντα ένα κείμενο.

Πρόεδρος: Είχατε πάντα ένα κείμενο. Εδώ είναι η πραγματική ζωή.

«Δεν περίμενα να είναι τόσο δύσκολο. Η ζωή μου καταστράφηκε. Ο ίδιος καταστράφηκα. Η προσωπική μου ζωή. Η οικογενειακή μου ζωή. Οικονομικά είμαι κατεστραμμένος. Εξαιτίας της δίκης μου καταστροφής καταστράφηκαν και οι γύρω μου. Όσο σκεφτόμουν τη ζωή μου μέσα στη φυλακή, σκεφτόμουν ότι μεγάλωσα με γυναίκες. Γεννήθηκα στην Σοφοκλέους. Εκείνη την εποχή ήταν η περιοχή με τα μπουρδέλα. Εγώ μεγάλωσα μέσα σε αυτές τις γυναίκες. Έπαιζα εκεί με τους φίλους μου. Τους μιλούσαμε. Είχα πάντα μια βαθιά εκτίμηση, αγάπη και θαυμασμό για αυτές. Όχι μόνο για αυτές. Για όλες τις γυναίκες» ανέφερε ο ηθοποιός.

Δείτε το βίντεο:

Τελευταία τροποποίηση στις 09.02.2023 - 18:14