Με ζαρτιέρες και κορσέδες βρήκε δουλειά σε Καμπαρέ! [photos]

05.11.2014
Είναι μία από τις πιο ιδιαίτερες χολιγουντιανές ηθοποιούς που κρατάει χαμηλό προφίλ αλλά παράλληλα τραβάει όλα τα βλέμματα πάνω της παίζοντας από το κορίτσι του μπλοκμπαστερικού Spiderman μέχρι τους τη ρομαντικό κορίτσι μπροστά από το φακό του Γούντι Άλεν (Woody Allen). Η Έμα Στόουν (Emma Stone) εκτός από τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο πολυσυζητημένο «Birdman» του Αλεχάντρο Γκονζάλεζ Ιναρίτου (Alejandro González Iñárritu) θα εισβάλει στη σκηνή του Broadway με το θρυλικό μιούζικαλ «Cabaret» κι έκανε μία άκρως σέξι φωτογράφηση με ζαρτιέρες και κορσέδες στο Studio 54 μαζί με τον υπόλοιπο θίασο κι εντυπωσιάζει γι’ ακόμη μία φορά. « Ήθελα να παίξω τη Σάλι Μπόουλς από τότε που ήμουν 10 όταν είχα δει τη Νατάσα Ρίτσαρντσον (Natasha Richardson) στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Οπότε είναι να πραγματοποιήθηκε ένα όνειρο» αναφέρει η 25χρονη ηθοποιός κι ένα κλικ πιο κάτω είναι η μεταμόρφωση της στην αγαπημένη της ηρωίδα. Κ.Π

Είναι μία από τις πιο ιδιαίτερες χολιγουντιανές ηθοποιούς που κρατάει χαμηλό προφίλ αλλά παράλληλα τραβάει όλα τα βλέμματα πάνω της παίζοντας από το κορίτσι του μπλοκμπαστερικού Spiderman μέχρι τους τη ρομαντικό κορίτσι μπροστά από το φακό του Γούντι Άλεν (Woody Allen).

Η Έμα Στόουν (Emma Stone) εκτός από τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο πολυσυζητημένο «Birdman» του Αλεχάντρο Γκονζάλεζ Ιναρίτου (Alejandro González Iñárritu) θα εισβάλει στη σκηνή του Broadway με το θρυλικό μιούζικαλ «Cabaret» κι έκανε μία άκρως σέξι φωτογράφηση με ζαρτιέρες και κορσέδες στο Studio 54 μαζί με τον υπόλοιπο θίασο κι εντυπωσιάζει γι’ ακόμη μία φορά.

« Ήθελα να παίξω τη Σάλι Μπόουλς από τότε που ήμουν 10 όταν είχα δει τη Νατάσα Ρίτσαρντσον (Natasha Richardson) στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Οπότε είναι να πραγματοποιήθηκε ένα όνειρο» αναφέρει η 25χρονη ηθοποιός κι ένα κλικ πιο κάτω είναι η μεταμόρφωση της στην αγαπημένη της ηρωίδα.

Κ.Π