Τζούλια Νόβα: Η σωσίας της Δούκισσας Νομικού στον Σεφερλή

14.10.2014
Η καλλονή Τζούλια Νόβα είναι το ξανθό πλάσμα-πλασμάτων που εμφανίστηκε στην πρεμιέρα του Μάρκου Σεφερλή και μαγνήτισε τα βλέμματα με την ομορφιά της και την τρομερή ομοιότητά της με τη Δούκισσα Νομικού. Είναι 23 ετών γεννήθηκε στην Ουκρανία και εργάζεται ως μοντέλο. Εκεί έμεινε μέχρι τα 13 της και στη συνέχεια ήρθε στην Ελλάδα, όπου ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο, στο δυναμικό του πρακτορείου Cristi Models. Πέρυσι συμμετείχε στην πρωινή εκπομπή του Mega με τον Πέτρο Κωστόπουλο και την Τζένη Μπαλατσινού, ως μοντέλο. Το κορίτσι έχει τρομερή φυσική ομορφιά που θυμίζει τη Δούκισσα Νομικού, ενώ όπως έχει δηλώσει η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της στο «Thema People», θα εγκατέλειπε τα πάντα για να γίνει μοντέλο του Dior. Πάντως για το μόντελινγκ εγκατέλειψε την καριέρα τραπεζικού και διακαίως... Να επισημάνουμε ότι η Τζούλια συμμετέχει και στο τελευταίο βιντεοκλίπ του Λευτέρη Πανταζή! Χ.Τ.

Η καλλονή Τζούλια Νόβα είναι το ξανθό πλάσμα-πλασμάτων που εμφανίστηκε στην πρεμιέρα του Μάρκου Σεφερλή και μαγνήτισε τα βλέμματα με την ομορφιά της και την τρομερή ομοιότητά της με τη Δούκισσα Νομικού. Είναι 23 ετών γεννήθηκε στην Ουκρανία και εργάζεται ως μοντέλο. Εκεί έμεινε μέχρι τα 13 της και στη συνέχεια ήρθε στην Ελλάδα, όπου ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο, στο δυναμικό του πρακτορείου Cristi Models.

Πέρυσι συμμετείχε στην πρωινή εκπομπή του Mega με τον Πέτρο Κωστόπουλο και την Τζένη Μπαλατσινού, ως μοντέλο. Το κορίτσι έχει τρομερή φυσική ομορφιά που θυμίζει τη Δούκισσα Νομικού, ενώ όπως έχει δηλώσει η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της στο «Thema People», θα εγκατέλειπε τα πάντα για να γίνει μοντέλο του Dior. Πάντως για το μόντελινγκ εγκατέλειψε την καριέρα τραπεζικού και διακαίως... Να επισημάνουμε ότι η Τζούλια συμμετέχει και στο τελευταίο βιντεοκλίπ του Λευτέρη Πανταζή!

Χ.Τ.