Αποπλανούν ακόμη και τον Κακό Λύκο

10.10.2014
Ποιος είπε ότι το φθινόπωρο είναι η πιο αδιάφορη και ξενέρωτη εποχή; Οι διαστημικές γυναίκες του Playboy πήραν προσωπικά τις κατηγορίες και ανέλαβαν να κολλήσεις μ αυτή την εποχή που βάζεις μπότες με μαγιό και αδιάβροχα με σορτσάκια αλλά φυσικά εκείνες το κάνουν καλύτερα. Οι καυτές κυρίες Μπέθανι Μπαντερτσερ (Bethanie Badertcher) και Λόρεν Ελις (Laurens Elise) έγιναν ηρωίδες της πιο σέξι βουκολικής σου φαντασίωσης και βάζοντας απλά τα απαρίτητα άφησαν τα φύλλα να πέφτουν και τη λίμπιντο (και κάποια άλλα) να ανεβαίνει στα ύψη. Με την κόκκινη στολή μιας σέξι κι ακατάλληλη για ανηλίκους εκδοχής της Κοκκινοσκουφίτσας και αφήνοντας περιττά ρούχα στ' αμάξι, βγήκαν στο δάσος αποφασισμένες να αποπλανήσουν το λύκο, να σε κάνουν να ξεχάσεις τα παραμύθια και να κάνουν τον Οκτώβριο τον πιο kinky μήνα σου. Κι έζησαν αυτές καλά και σίγουρα εμείς καλά.

Ποιος είπε ότι το φθινόπωρο είναι η πιο αδιάφορη και ξενέρωτη εποχή; Οι διαστημικές γυναίκες του Playboy πήραν προσωπικά τις κατηγορίες και ανέλαβαν να κολλήσεις μ' αυτή την εποχή που βάζεις μπότες με μαγιό και αδιάβροχα με σορτσάκια. Φυσικά εκείνες το κάνουν καλύτερα.

Οι καυτές κυρίες Μπέθανι Μπαντερτσερ (Bethanie Badertcher) και Λόρεν Ελις (Laurens Elise) έγιναν ηρωίδες της πιο σέξι βουκολικής σου φαντασίωσης και βάζοντας απλά τα απαραίτητα άφησαν τα φύλλα να πέφτουν και τη λίμπιντο (και κάποια άλλα) να ανεβαίνει στα ύψη. Με την κόκκινη στολή μιας σέξι κι ακατάλληλη για ανηλίκους εκδοχής της Κοκκινοσκουφίτσας και αφήνοντας περιττά ρούχα στ' αμάξι, βγήκαν στο δάσος αποφασισμένες να αποπλανήσουν το λύκο, να σε κάνουν να ξεχάσεις τα παραμύθια και να κάνουν τον Οκτώβριο τον πιο kinky μήνα σου. Κι έζησαν αυτές καλά και σίγουρα εμείς καλά.