Έξτρα θηλυκό κορμί σε σέξι αμπαλάζ

08.10.2014
Με ένα χαριτωμένο φιντανάκι ονόματι Λιντσει Σέιλ (Lindsay Sale) τρακάραμε στο περιοδικό Vertigo του τρέχοντος μήνα. Η μελαχρινούλα Λιντσει μας χάρισε το όμορφο κα έξτρα θηλυκό κορμί της αμπαλαρισμένο με τα πιο σέξι εσώρουχα της... εποχής μας. Στη συνέντευξη της στο περιοδικό σταχυολογήσαμε τις κύριες θέσεις της που μας αποκάλυψαν την προσωπικότητα της. Η αμερικανίδα καλλονή λοιπόν, είναι περιπετειώδης χαρακτήρας, της αρέσουν τα ταξίδια και δεν θέλει να παίρνει τη ζωή πολύ σοβαρά. Της αρέσουν οι μαϊμούδες, τα λαζάνια και το μπάσκετ, ενώ από άντρες γουστάρει αυτούς με τα τεράστια άσπρα δόντια (!). Επίσης θέλει το αγόρι της να χαζοφέρνει, αλλά χωρίς να γίνεται τελείως ρόμπα. Αυτό που την απωθεί είναι οι καπνιστές και όσοι δεν έχουν στόχους στη ζωή τους. Τέλος, θεωρεί ότι η πεμπτουσία του να είσαι γυναίκα είναι ότι φτιάχνεσαι και ντύνεσαι με χαριτωμένα ρούχα, ενώ η προσωπικότητα κάνει μια γυναίκα πραγματικά όμορφη.

Με ένα χαριτωμένο φιντανάκι ονόματι Λιντσει Σέιλ (Lindsay Sale) τρακάραμε στο περιοδικό Vertigo του τρέχοντος μήνα. Η μελαχρινούλα Λιντσει μας χάρισε το όμορφο κα έξτρα θηλυκό κορμί της αμπαλαρισμένο με τα πιο σέξι εσώρουχα της... εποχής μας.

Στη συνέντευξη της στο περιοδικό σταχυολογήσαμε τις κύριες θέσεις της που μας αποκάλυψαν την προσωπικότητα της. Η αμερικανίδα καλλονή λοιπόν, είναι περιπετειώδης χαρακτήρας, της αρέσουν τα ταξίδια και δεν θέλει να παίρνει τη ζωή πολύ σοβαρά. Της αρέσουν οι μαϊμούδες, τα λαζάνια και το μπάσκετ, ενώ από άντρες γουστάρει αυτούς με τα τεράστια άσπρα δόντια (!). Επίσης θέλει το αγόρι της να χαζοφέρνει, αλλά χωρίς να γίνεται τελείως ρόμπα. Αυτό που την απωθεί είναι οι καπνιστές και όσοι δεν έχουν στόχους στη ζωή τους. Τέλος, θεωρεί ότι η πεμπτουσία του να είσαι γυναίκα είναι ότι φτιάχνεσαι και ντύνεσαι με χαριτωμένα ρούχα, ενώ η προσωπικότητα κάνει μια γυναίκα πραγματικά όμορφη.