Μοντέλο έκανε στριπτίζ σε αγώνα ποδοσφαίρου (pics)

02.10.2014
Το νέο viral ηφαίστειο το μάθατε; Νεαρό μοντέλο «τα πέταξε» και έμεινε θεόγυμνη στις κερκίδες του Cricket Ground της Μελβούρνης, κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρκού αγώνα του αυστραλιανού πρωταθλήματος. Η ξανθιά καλλίγραμμη (και πολύ μεθυσμένη) Χέδερ ΜακΚάρτνεϊ (Heather McCartney), έχει γεννηθεί στη Σκοτία και ζει στην Αυστραλία. Το κορίτσι ήταν καλεσμένο στις σκεπασμένες κερκίδες ειδικών καλεσμένων στο Αυστραλιανό Super Bowl, και ενώ όλοι είχαν το νου τους στον αγώνα... η Χέδερ τους έδωσε άλλο θέαμα να απολαύσουν. Άρχισε να γδύνεται μπροστά στην τζαμαρία με θέα τον αγώνα και 100.000 κόσμο, για να γιορτάσει τη νίκη της ομάδας της. Η 26χρονη που έπαιξε το "Full Monty" all the way... συνελήφθει, θα πληρώσει πρόστιμο, και θα κληθεί να ζητήσει δημόσια συγγνώμη... που γθύθηκε άνευ τσίπας και σεβασμού στο άθλημα. Πάντως όσοι κάθισαν μαζί τις στις κερκίδες δεν παραπονιούνται, μάλιστα ανέβασαν φωτος ως NSFW Twitter link και κράσαραν οι λογαριασμοί τους! Οι υπόλοιπες φωτογραφίες έρχονται φρέκσιες φρέσκιες από το προφίλ της νεαράς στο Facebook... Χ.Τ.

Το νέο viral ηφαίστειο το μάθατε; Νεαρό μοντέλο «τα πέταξε» και έμεινε θεόγυμνη στις κερκίδες του Cricket Ground της Μελβούρνης, κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρκού αγώνα του αυστραλιανού πρωταθλήματος. Η ξανθιά καλλίγραμμη (και πολύ μεθυσμένη) Χέδερ ΜακΚάρτνεϊ (Heather McCartney), έχει γεννηθεί στη Σκοτία και ζει στην Αυστραλία. Το κορίτσι ήταν καλεσμένο στις σκεπασμένες κερκίδες ειδικών καλεσμένων στο Αυστραλιανό Super Bowl, και ενώ όλοι είχαν το νου τους στον αγώνα... η Χέδερ τους έδωσε άλλο θέαμα να απολαύσουν.

Άρχισε να γδύνεται μπροστά στην τζαμαρία με θέα τον αγώνα και 100.000 κόσμο, για να γιορτάσει τη νίκη της ομάδας της. Η 26χρονη που έπαιξε το "Full Monty" all the way... συνελήφθει, θα πληρώσει πρόστιμο, και θα κληθεί να ζητήσει δημόσια συγγνώμη... που γθύθηκε άνευ τσίπας και σεβασμού στο άθλημα. Πάντως όσοι κάθισαν μαζί τις στις κερκίδες δεν παραπονιούνται, μάλιστα ανέβασαν φωτος ως NSFW Twitter link και κράσαραν οι λογαριασμοί τους! Οι υπόλοιπες φωτογραφίες έρχονται φρέκσιες φρέσκιες από το προφίλ της νεαράς στο Facebook...

Χ.Τ.