Τρίτος γύρος διαρροών από κινητά: «Οι χάκερς είναι ηλίθιοι!»

29.09.2014
Δεν θα μείνει καμιά ...ντυμένη κυρία στο Χόλιγουντ και τι κάνει πια αυτό το FBI; Νέος γύρος γυμνών φωτογραφιών είδαν οι χρήστες του reddit και του 4chan, με νέο υλικό από Τζένιφερ Λόρενς (Jennifer Lawrence) και τις πρώτες εικόνες από το 22χρονο εκκεντρικό μοντέλο Κάρα Ντελεβίν (Cara Delevingne) και την ηθοποιό Άννα Κέντρικ (Anna Kendrick). 55 νέες φωτογραφίες της Λόρενς δείχνουν ότι το κορίτσι άλλη δουλειά δεν κάνει από το να αυτοφωτογραφίζεται. Η Ολυμπιονίκης και κάτοχος χρυσού μεταλλίου Μίστι Μέι Τρένορ (Misty May-Treanor) και η ηθοποιός Αλεξάντρα Τσάντο (Alexandra Chando) χακεύτηκαν επίσης. Να σημειώσουμε ότι για πρώτη φορά οι χρήστες στα sites κοινωνικής δικτύωσης «κράζουν» τις διάσημες που φωτογραφίζονται ολόγυμνες σε κινητά και όχι - για παράδειγμα - στις προσωπικές τους ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές! Οι ειδικοί από την άλλη δηλώνουν ότι οι χάκερς είναι πολύ "ηλίθιοι" γιατί αργά ή γρήγορα θα πιαστούν από τις αρμόδιες αρχές. Ο Phil Lieberman, Πρόεδρος της Lieberman Software Corporation, παρατήρησε για τον εντοπισμό των χάκερς: «Το ποσοστό είναι πολύ υψηλό. Αυτοί που το έκαναν αυτό είναι πολύ χαζοί, αν πιστεύουν ότι μπορεί να ξεφύγουν. Για λίγο είναι ήρωες και όταν τους πιάσουμε θα είναι μηδενικά» ... From hero to zero. Στο ίδιο κλίμα διάβασε επίσης: Η Ντελεβίν είναι ολίγον μπαϊσέξουαλ Fappening no2: Η δεύτερη διαρροή από διάσημα κινητά και ... κοκκινήσαμε Τζένι ΜακΚάρθι: Με άσχημους άντρες οι εικόνες από το κινητό Οι γυμνές φωτογραφίες από το κινητό της Κέιτ Άπτον Μηχανή του σεξ η Ολίβια Μουν στις εικόνες από το κινητό X.T.

Δεν θα μείνει καμιά ...ντυμένη κυρία στο Χόλιγουντ και τι κάνει πια αυτό το FBI; Νέος γύρος γυμνών φωτογραφιών είδαν οι χρήστες του reddit και του 4chan, με νέο υλικό από Τζένιφερ Λόρενς (Jennifer Lawrence) και τις πρώτες εικόνες από το 22χρονο εκκεντρικό μοντέλο Κάρα Ντελεβίν (Cara Delevingne) και την ηθοποιό Άννα Κέντρικ (Anna Kendrick). 55 νέες φωτογραφίες της Λόρενς δείχνουν ότι το κορίτσι άλλη δουλειά δεν κάνει από το να αυτοφωτογραφίζεται. Η Ολυμπιονίκης και κάτοχος χρυσού μεταλλίου Μίστι Μέι Τρένορ (Misty May-Treanor) και η ηθοποιός Αλεξάντρα Τσάντο (Alexandra Chando) χακεύτηκαν επίσης.

Να σημειώσουμε ότι για πρώτη φορά οι χρήστες στα sites κοινωνικής δικτύωσης «κράζουν» τις διάσημες που φωτογραφίζονται ολόγυμνες σε κινητά και όχι - για παράδειγμα - στις προσωπικές τους ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές! Οι ειδικοί από την άλλη δηλώνουν ότι οι χάκερς είναι πολύ "ηλίθιοι" γιατί αργά ή γρήγορα θα πιαστούν από τις αρμόδιες αρχές. Ο Phil Lieberman, Πρόεδρος της Lieberman Software Corporation, παρατήρησε για τον εντοπισμό των χάκερς: «Το ποσοστό είναι πολύ υψηλό. Αυτοί που το έκαναν αυτό είναι πολύ χαζοί, αν πιστεύουν ότι μπορεί να ξεφύγουν. Για λίγο είναι ήρωες και όταν τους πιάσουμε θα είναι μηδενικά» ... From hero to zero.

Στο ίδιο κλίμα διάβασε επίσης:

Η Ντελεβίν είναι ολίγον μπαϊσέξουαλ

Fappening no2: Η δεύτερη διαρροή από διάσημα κινητά και ... κοκκινήσαμε

Τζένι ΜακΚάρθι: Με άσχημους άντρες οι εικόνες από το κινητό

Οι γυμνές φωτογραφίες από το κινητό της Κέιτ Άπτον

Μηχανή του σεξ η Ολίβια Μουν στις εικόνες από το κινητό

X.T.