Υπερκαμπύλες που βάζουν φωτιά!

26.09.2014
Ενώ όλο και πιο πολλοί επιστήμονες κρούουν το καμπανάκι του κινδύνου για τις περιβαλλοντικές αλλαγές διατυπώνοντας διάφορες θεωρίες που συχνά δεν καταλαβαίνουμε, ήρθε μια απλή και πτωχή κορασίδα να μας το κάνει κατανοητό, με παράδειγμα τον ίδιο της τον εαυτό. Πράγματι η πτωχή …πλην τιμια Σάμερ (καλοκαίρι) Σεντ Κλαιρ (Summer St Clair) επαναφέρει συνθήκες καλοκαιριού με τις γυμνές της εμφανίσεις παρότι έχουμε μπει για τα καλά στο φθινόπωρο. Πώς λοιπόν να μην ωρύονται οι επιστήμονες; Με τέτοιες ανόδους της θερμομοκρασίας από το καλλίγραμμο, υπερκαμπυλωτό σώμα της Σάμερ, το φαινόμενο του θερμοκηπίου θα' ναι το τελευταίο που θα μας απασχολεί, καθώς θα προσπαθούμε να σβήσουμε τη φωτιά που μας άναψε η μελαχρινή σεξοβόμβα από την Αγγλία.

Ενώ όλο και πιο πολλοί επιστήμονες κρούουν το καμπανάκι του κινδύνου για τις περιβαλλοντικές αλλαγές διατυπώνοντας διάφορες θεωρίες που συχνά δεν καταλαβαίνουμε, ήρθε μια απλή και πτωχή κορασίδα να μας το κάνει κατανοητό, με παράδειγμα τον ίδιο της τον εαυτό. Πράγματι η πτωχή …πλην τιμια Σάμερ (καλοκαίρι) Σεντ Κλαιρ (Summer St Clair) επαναφέρει συνθήκες καλοκαιριού με τις γυμνές της εμφανίσεις παρότι έχουμε μπει για τα καλά στο φθινόπωρο.

Πώς λοιπόν να μην ωρύονται οι επιστήμονες; Με τέτοιες ανόδους της θερμομοκρασίας από το καλλίγραμμο, υπερκαμπυλωτό σώμα της Σάμερ, το φαινόμενο του θερμοκηπίου θα' ναι το τελευταίο που θα μας απασχολεί, καθώς θα προσπαθούμε να σβήσουμε τη φωτιά που μας άναψε η μελαχρινή σεξοβόμβα από την Αγγλία.