Έγινε μια φουσκωτή πλαστική κούκλα του σεξ!

17.09.2014
Μη κρίνετε, ίνα μη κριθήτε ... καθότι κανένα δικαίωμα δεν έχουμε να κατακρίνουμε την ψυχική ιδιαιτερότητα αυτής της νεαρής «πλαστικοποιημένης» κοπέλας και τις διεστραμμένες επιλογές της. Για την Βικτόρια Γουάιλντ (Victoria Wild), που μάλλον δεν έχει αυτό το όνομα και δεν είναι καν από από τις Κάννες της Γαλλίας όπως ισχυρίζεται, το όνειρο ζωής της είναι να μοιάζει με πλαστική κούκλα του σεξ. Ανέκφραστο πρόσωπο, φουσκωμένα χείλη, εξωπραγματικό στήθος και πόζες να φοβάσαι. Οι πλαστικές επεμβάσεις της έδωσαν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει το όνειρό της και να γίνει λάτεξ από πάνω μέχρι κάτω! Το μοντέλο είναι 30 ετών και ξόδεψε μια περιουσία για να μεταμορφωθεί στο είδωλο των ονείρων της. Σχεδιάζει να αυξήσει ακόμη περισσότερο το στήθος της γιατί όπως λέει: «Ποιός δεν θα ήθελε να είναι μια bimbo κούκλα; Είναι τόσο σέξι... Μου αρέσουν οι σέξι πλαστικές κούκλες, είναι τόσο λαμπερές και φωτεινές. Αυτή η φαντασίωση ήταν πάντα μέσα στο κεφάλι μου». Με τη βοήθεια του χορηγού-φίλου της, Σάιμον, πιστεύει ότι θα τα καταφέρει ... Χ.Τ.

Μη κρίνετε, ίνα μη κριθήτε ... καθότι κανένα δικαίωμα δεν έχουμε να κατακρίνουμε την ψυχική ιδιαιτερότητα αυτής της νεαρής «πλαστικοποιημένης» κοπέλας και τις διεστραμμένες επιλογές της. Για την Βικτόρια Γουάιλντ (Victoria Wild), που μάλλον δεν έχει αυτό το όνομα και δεν είναι καν από από τις Κάννες της Γαλλίας όπως ισχυρίζεται, το όνειρο ζωής της είναι να μοιάζει με πλαστική κούκλα του σεξ.

Ανέκφραστο πρόσωπο, φουσκωμένα χείλη, εξωπραγματικό στήθος και πόζες να φοβάσαι. Οι πλαστικές επεμβάσεις της έδωσαν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει το όνειρό της και να γίνει λάτεξ από πάνω μέχρι κάτω! Το μοντέλο είναι 30 ετών και ξόδεψε μια περιουσία για να μεταμορφωθεί στο είδωλο των ονείρων της. Σχεδιάζει να αυξήσει ακόμη περισσότερο το στήθος της γιατί όπως λέει: «Ποιός δεν θα ήθελε να είναι μια bimbo κούκλα; Είναι τόσο σέξι... Μου αρέσουν οι σέξι πλαστικές κούκλες, είναι τόσο λαμπερές και φωτεινές. Αυτή η φαντασίωση ήταν πάντα μέσα στο κεφάλι μου». Με τη βοήθεια του χορηγού-φίλου της, Σάιμον, πιστεύει ότι θα τα καταφέρει ...

Χ.Τ.