Το κορίτσι που δεν είχε ... μέση!

16.09.2014
Στο λεξικό δίπλα στη φράση «σώμα κλεψύδρα» θα έπρεπε να βρούμε τη φωτογραφία της ξανθιάς vintage καλλονής Μπέτι Μπρόσμερ (Betty Brosmer) - και παραδίπλα ίσως την πολύ νεότερη Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian). Η 79χρονη σήμερα Μπέτι Μπρόσμερ θεωρείται το πιο ακριβοπληρωμένο πιν-απ μοντέλο του '50, και μάλιστα από πολλούς μνημονεύεται ως το πρώτο σουπερμόντελ. Η καμπυλόγραμμη σιλουέτα της έκανε θραύση στα περιοδικά LIFE, Time, Fortune, Look, και ήταν το πρώτο μοντέλο που είχε υπό τη δική της διαχείριση τα πνευματικά δικαιώματα των φωτογραφιών της. Το μοντέλο και συγγραφέας – που αργότερα παντρεύτηκε τον διάσημο μποντιμπιλντερά Τζον Γουέιντερ (Joe Weider) και έγινε παγκόσμιο σύμβολο του fitness – είχε μια ιδιαιτερότητα... Η Μπέτι είχε μια αρρωστημένα λεπτή μέση και ξέχνα το…. photoshop το '50. Με διαστάσεις 96-45-91 (τη στιγμή που οι διαστάσεις της βραζιλιάνας Ζιζέλ είναι 89-63-89) το κορίτσι αυτό έμοιαζε χωρίς… μέση. Τη στιγμή που σήμερα οι σελέμπριτις βγάζουν τα πλευρά τους για να αποκτήσουν λεπτή μέση εκείνη το είχε καταφέρει με τη βοήθεια του DNA... και της συχνής χρήσης ειδικού κορσέ που σμίλεψε τα πλευρά ακόμα και τα εσωτερικά της όργανα. Η Μπέτι υπήρξε συνιδιοκτήτης του SHAPE Magazine. Χ.Τ.

Στο λεξικό δίπλα στη φράση «σώμα κλεψύδρα» θα έπρεπε να βρούμε τη φωτογραφία της ξανθιάς vintage καλλονής Μπέτι Μπρόσμερ (Betty Brosmer) - και παραδίπλα ίσως την πολύ νεότερη Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian). Η 79χρονη σήμερα Μπέτι Μπρόσμερ θεωρείται το πιο ακριβοπληρωμένο πιν-απ μοντέλο του '50, και μάλιστα από πολλούς μνημονεύεται ως το πρώτο σουπερμόντελ.

Η καμπυλόγραμμη σιλουέτα της έκανε θραύση στα περιοδικά LIFE, Time, Fortune, Look, και ήταν το πρώτο μοντέλο που είχε υπό τη δική της διαχείριση τα πνευματικά δικαιώματα των φωτογραφιών της. Το μοντέλο και συγγραφέας – που αργότερα παντρεύτηκε τον διάσημο μποντιμπιλντερά Τζον Γουέιντερ (Joe Weider) και έγινε παγκόσμιο σύμβολο του fitness – είχε μια ιδιαιτερότητα...

Η Μπέτι είχε μια αρρωστημένα λεπτή μέση και ξέχνα το…. photoshop το '50. Με διαστάσεις 96-45-91 (τη στιγμή που οι διαστάσεις της βραζιλιάνας Ζιζέλ είναι 89-63-89) το κορίτσι αυτό έμοιαζε χωρίς… μέση. Τη στιγμή που σήμερα οι σελέμπριτις βγάζουν τα πλευρά τους για να αποκτήσουν λεπτή μέση εκείνη το είχε καταφέρει με τη βοήθεια του DNA... και της συχνής χρήσης ειδικού κορσέ που σμίλεψε τα πλευρά ακόμα και τα εσωτερικά της όργανα. Η Μπέτι υπήρξε συνιδιοκτήτης του SHAPE Magazine.

Χ.Τ.