Πως είναι σήμερα η «Τατιάνα Δράκου» από τη Λάμψη

12.09.2014
Πάει πέρασε η εποχή που η σεμνή και καταφρονεμένη «Τατιάνα Δράκου» τίναζε το καστανό της το μαλλί και δάκρυζε χτυπημένη από την σκληρή μοίρα στις καθημερινές σειρές «Λάμψη» και «Καλημέρα Ζωή», που υπέγραφε ο αεικίνητος Νίκος Φώσκολος. Ο λόγος για την ηθοποιό Μαίρη Βλουτή που από ότι διαβάζουμε έχει κάνει ένα πέρασμα από νυχτερινές πίστες και ίως αυτό διακιολογεί και την μεγάλη αλλαγή στο look της. Η άλλοτε καστανή Μαίρη με τα μαλλιά της μπούκλες και το ήσυχο μακιγιάζ, είναι σήμερα μια ξανθιά γυναίκα με ίσια μαλλιά και χειλάκι πετροκέρασο! Η Τατιάνα Βλουτή αποφοίτησε από την Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης του Εθνικού Θεάτρου. Από το 1996 μέχρι το 2003 έπαιζε στην καθημερινή τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ζωή» σε σκηνοθεσία Νίκου Φώσκολου. Υποδυόταν τη Ζέτα ενώ από το 2003 μέχρι το 2005 βρέθηκε στη «Λάμψη» ως Τατιάνα Δράκου.

Πάει πέρασε η εποχή που η σεμνή και καταφρονεμένη «Τατιάνα Δράκου» τίναζε το καστανό της το μαλλί και δάκρυζε χτυπημένη από την σκληρή μοίρα στις καθημερινές σειρές «Λάμψη» και «Καλημέρα Ζωή», που υπέγραφε ο αεικίνητος Νίκος Φώσκολος. Ο λόγος για την ηθοποιό Μαίρη Βλουτή που από ότι διαβάζουμε έχει κάνει ένα πέρασμα από νυχτερινές πίστες και ίως αυτό διακιολογεί και την μεγάλη αλλαγή στο look της. Η άλλοτε καστανή Μαίρη με τα μαλλιά της μπούκλες και το ήσυχο μακιγιάζ, είναι σήμερα μια ξανθιά γυναίκα με ίσια μαλλιά και χειλάκι πετροκέρασο!

Η Τατιάνα Βλουτή αποφοίτησε από την Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης του Εθνικού Θεάτρου. Από το 1996 μέχρι το 2003 έπαιζε στην καθημερινή τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ζωή» σε σκηνοθεσία Νίκου Φώσκολου. Υποδυόταν τη Ζέτα ενώ από το 2003 μέχρι το 2005 βρέθηκε στη «Λάμψη» ως Τατιάνα Δράκου.