Αυτή η κορμάρα δίνει άλλες διαστάσεις στο γήπεδο

08.09.2014
Δεν λέει να κάτσει στ’ αβγά της η Πατρίσια Ζορντάνε (Patricia Jordane), η πρώην του βραζιλιάνου σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου Νεϊμάρ. Προσπαθεί, προσπαθεί και τελικά βγάζει από τη …μύγα ξύγκι, χωρίς να πτοείται από τις μηνυτήριες αναφορές του επιθετικού της Μπαρτσελόνα στις οποίες αρνείται πως είχε στο παρελθόν σχέση με το μοντέλο ζητώντας του να διαδίδει ψευδή γεγονότα. Η καυτή Πατρίσια δεν δίστασε λοιπόν να μπει στο γήπεδο της στρογγυλής θεάς και να το παίξει δεινή ποδοσφαιρίστρια. Μπορεί να μην ξέρουμε ποια είναι η αλήθεια για την σχέση της με τον Νεϊμάρ, ξέρουμε ωστόσο πως η κοπέλα είναι πραγματική …θεά και πως η κορμάρα της δίνει άλλες διαστάσεις στο γήπεδο.

Δεν λέει να κάτσει στ’ αβγά της η Πατρίσια Ζορντάνε (Patricia Jordane), η πρώην του βραζιλιάνου σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου Νεϊμάρ.

Προσπαθεί, προσπαθεί και τελικά βγάζει από τη …μύγα ξύγκι, χωρίς να πτοείται από τις μηνυτήριες αναφορές του επιθετικού της Μπαρτσελόνα στις οποίες αρνείται πως είχε στο παρελθόν σχέση με το μοντέλο ζητώντας του να διαδίδει ψευδή γεγονότα.

Η καυτή Πατρίσια δεν δίστασε λοιπόν να μπει στο γήπεδο της στρογγυλής θεάς και να το παίξει δεινή ποδοσφαιρίστρια. Μπορεί να μην ξέρουμε ποια είναι η αλήθεια για την σχέση της με τον Νεϊμάρ, ξέρουμε ωστόσο πως η κοπέλα είναι πραγματική …θεά και πως η κορμάρα της δίνει άλλες διαστάσεις στο γήπεδο.