Μηχανή του σεξ η Ολίβια Μουν στις εικόνες από το κινητό

05.09.2014
Αυτό το sexting δεν υπάρχει.... Τουλάχιστον 100 σελέμπριτις στην Αμερική είδαν τις ιδιωτικές φωτογραφίες από τα κινητά τους τηλέφωνα να φιγουράρουν σε δεκάδες ιστότοπους, με εκατοντάδες σχόλια χρηστών. Όμως η περίπτωση της Ολίβια Μουν (Olivia Munn) έχει μια ιδιαιτερότητα... Το κορίτσι που έχει κάνει επικές φωτογραφήσεις για το Playboy και το GQ (και 8η στη λίστα με τις 100 πιο «hot» γυναίκες του περιοδικού «Maxim») δεν έβγαλε απλές φωτογραφίες για τον φίλο της «Chris». Έκανε sexting και έγραψε και λεζάντες, δίνοντας σαφείς σεξουαλικές οδηγίες βήμα-βήμα, που πιστέψτε μας είναι αυστηρώς ακατάλληλες. Η Ολίβια Μουν (Olivia Munn) γεννήθηκε στην Οκλαχόμα και η εξωτική ομορφιά της οφείλεται στις κινεζικές ρίζες από τη μητέρα της και τη Γερμανο-Ιρλανδική καταγωγή της από τον πατέρα της. Συμμετείχε στη σατιρική βραδινή εκπομπή The Daily Show with Jon Stewart και την είδαμε στην ταινία Iron Man 2. Να υπενθυμίσουμε ότι η 33χρονη Αμερικανίδα κωμική ηθοποιός, μοντέλο, τηλεπαρουσιάστρια και συγγραφέας είχε προκαλέσει σχόλια και το 2012 όταν υποτίθεται ότι είχαν ξανα-διαρρεύσει φωτογραφίες από το κινητό της και εκείνη είχε δηλώσει ότι πρόκειται για μια άλλη κοπέλα που της .... μοιάζει. Εμείς παραθέτουμε τις πιο αθώες πρόσφατες λήψεις ... και απλώς αναφέρουμε ότι ο «Chris» στις λεζάντες είναι πιθανότατα ο πρωταγωνιστής του Star Trek, Κρις Πάιν (Chris Pine). Χ.Τ.

Αυτό το sexting δεν υπάρχει.... Τουλάχιστον 100 σελέμπριτις στην Αμερική είδαν τις ιδιωτικές φωτογραφίες από τα κινητά τους τηλέφωνα να φιγουράρουν σε δεκάδες ιστότοπους, με εκατοντάδες σχόλια χρηστών. Όμως η περίπτωση της Ολίβια Μουν (Olivia Munn) έχει μια ιδιαιτερότητα...

Το κορίτσι που έχει κάνει επικές φωτογραφήσεις για το Playboy και το GQ (και 8η στη λίστα με τις 100 πιο «hot» γυναίκες του περιοδικού «Maxim») δεν έβγαλε απλές φωτογραφίες για τον φίλο της «Chris». Έκανε sexting και έγραψε και λεζάντες, δίνοντας σαφείς σεξουαλικές οδηγίες βήμα-βήμα, που πιστέψτε μας είναι αυστηρώς ακατάλληλες.

Η Ολίβια Μουν (Olivia Munn) γεννήθηκε στην Οκλαχόμα και η εξωτική ομορφιά της οφείλεται στις κινεζικές ρίζες από τη μητέρα της και τη Γερμανο-Ιρλανδική καταγωγή της από τον πατέρα της. Συμμετείχε στη σατιρική βραδινή εκπομπή The Daily Show with Jon Stewart και την είδαμε στην ταινία Iron Man 2.

Να υπενθυμίσουμε ότι η 33χρονη Αμερικανίδα κωμική ηθοποιός, μοντέλο, τηλεπαρουσιάστρια και συγγραφέας είχε προκαλέσει σχόλια και το 2012 όταν υποτίθεται ότι είχαν ξανα-διαρρεύσει φωτογραφίες από το κινητό της και εκείνη είχε δηλώσει ότι πρόκειται για μια άλλη κοπέλα που της .... μοιάζει. Εμείς παραθέτουμε τις πιο αθώες πρόσφατες λήψεις ... και απλώς αναφέρουμε ότι ο «Chris» στις λεζάντες είναι πιθανότατα ο πρωταγωνιστής του Star Trek, Κρις Πάιν (Chris Pine).

Χ.Τ.