Γυμνή στο πιλοτήριο και μας έπιασε... ντελίριο

25.11.2013
Θα μας τρελάνουν τα ανδρικά περιοδικά! Τι άλλο θα σκαρφιστούν για να αυξήσουν τις πωλήσεις; Κοιτάξτε το Playboy Βραζιλίας που στο προηγούμενο τεύχος έβαλε την Πιέτρα Πρινσίπε (Pietra Principe) να κάνει φωτογράφηση κυριολεκτικά πετώντας! Το μοντέλο βέβαια δεν κώλωσε και με περισσή αυτοπεποίθηση εκτέλεσε την αποστολή της αψηφώντας τους τρομακτικούς κινδύνους. Τέτοιο βαθμό δυσκολίας έχουν οι ασκήσεις των ΕΚΑΜ, αλλά αν είσαι Βραζιλιάνα, ξανθιά, γαλανομάτα με τέτοια πόδια και γλουτούς… αυτά σου φαίνονται παιχνιδάκι. Όλα τα λεφτά είναι ο δύσμοιρος πιλότος που προσπαθεί εναγωνίως να κρατήσει την προσοχή του στην οδήγηση του ελικοπτέρου, ενώ τα μάτια του έχουν αρχίσει να πετάγονται προς τα εμπρός!

Θα μας τρελάνουν τα ανδρικά περιοδικά! Τι άλλο θα σκαρφιστούν για να αυξήσουν τις πωλήσεις; Κοιτάξτε το Playboy Βραζιλίας που στο προηγούμενο τεύχος έβαλε την Πιέτρα Πρινσίπε (Pietra Principe) να κάνει φωτογράφηση κυριολεκτικά πετώντας! Το μοντέλο βέβαια δεν κώλωσε και με περισσή αυτοπεποίθηση εκτέλεσε την αποστολή της αψηφώντας τους τρομακτικούς κινδύνους. Τέτοιο βαθμό δυσκολίας έχουν οι ασκήσεις των ΕΚΑΜ, αλλά αν είσαι Βραζιλιάνα, ξανθιά, γαλανομάτα με τέτοια πόδια και γλουτούς… αυτά σου φαίνονται παιχνιδάκι.

Όλα τα λεφτά είναι ο δύσμοιρος πιλότος που προσπαθεί εναγωνίως να κρατήσει την προσοχή του στην οδήγηση του ελικοπτέρου, ενώ τα μάτια του έχουν αρχίσει να πετάγονται προς τα εμπρός!