Σεξωγήινη Transformer!

07.01.2011
Αντίζηλος της Μέγκαν Φοξ, βασικό μοντέλο της Pirelli και πρωθιέρεια της Victoria's Secret, η Ρόζι Χάντινγκτον Ουάιτλι (Rosie Huntington - Whiteley) μετά το ρόλο της στην ταινία Transformers 3 "την είδε" ... εξωγήινος! Μέσα από το διάσημο φακό του Thomas Wylde, η Ρόζι με μπότες Mad Max διακτινίζεται σε άλλους γαλαξίες, αφήνοντας πίσω τα ρούχα της με ταχύτητα δίνης! Το 24χρονο μοντέλο δεν έχει κάνει μαθήματα υποκριτικής, αλλά οι ερωτικές της σχέσεις με επιτυχημένους ηθοποιούς πιθανώς να της ανοίξουν πόρτες στη νέα της καριέρα, η οποία ξεκινά με την ταινία «Transformers: Dark of the Moon». Πριν την παρούσα φλογερή σχέση της με τον ηθοποιό και μάστερ πολεμικών τεχνών Τζέισον Στάθαμ (Jason Statham), είχε δεσμό με τον Γάλλο ηθοποιό Ολιβιέ Μαρτίνεζ (Olivier Martinez), πρώην αγαπημένο της Κάιλι Μινόγκ (Kylie Minogue). Ο πρώτος δεσμός που την έφερε στα φώτα της δημοσιότητας ήταν με τον Τάιρον Γουντ (Tyrone Wood), μικρότερο γιό του Ρόνι Γουντ (Ronnie Wood) των Rolling Stones. Η καστανή Βρετανίδα όταν ήταν ακόμα στο σχολείο είχε ψηφιστεί «Το άτομο που είναι πιο πιθανό να γίνει Σουπερμόντελ» και δικαίωσε τους συμμαθητές της. Η Ρόζι στα 23 της χρόνια έχει κυριολεκτικά σαρώσει το χώρο του μόντελινγκ. Το βιογραφικό της είναι γεμάτο φωτογραφήσεις για τα πιο γνωστά γυναικεία περιοδικά του κόσμου, ενώ το πρόσωπό της έχει συνδεθεί με μεγάλες καμπάνιες της γνωστής φίρμας εσωρούχων πολυτελείας Agent Provocateur, της Pirelli (για το ημερολόγιο της οποίας φωτογραφήθηκε ολόγυμνη), της Victoria’s Secret και του οίκου Burberry. To 2009 έχασε τον τίτλο του Κορυφαίου Μοντέλου της Βρετανίας στο διαγωνισμό «British Fashion Awards Model of the Year» από τη Τζόρτζια Τζάγκερ (Georgia Jagger), μικρή κόρη του Μικ Τζάγκερ και της Τζέρι Χολ.

Αντίζηλος της Μέγκαν Φοξ, βασικό μοντέλο της Pirelli και πρωθιέρεια της Victoria's Secret, η Ρόζι Χάντινγκτον Ουάιτλι (Rosie Huntington - Whiteley) μετά το ρόλο της στην ταινία Transformers 3 "την είδε" ... εξωγήινος!

Μέσα από το διάσημο φακό του Thomas Wylde, η Ρόζι με μπότες Mad Max διακτινίζεται σε άλλους γαλαξίες, αφήνοντας πίσω τα ρούχα της με ταχύτητα δίνης!

Το 23χρονο μοντέλο δεν έχει κάνει μαθήματα υποκριτικής, αλλά οι ερωτικές της σχέσεις με επιτυχημένους ηθοποιούς πιθανώς να της ανοίξουν πόρτες στη νέα της καριέρα, η οποία ξεκινά με την ταινία «Transformers: Dark of the Moon».

Πριν την παρούσα φλογερή σχέση της με τον ηθοποιό και μάστερ πολεμικών τεχνών Τζέισον Στάθαμ (Jason Statham), είχε δεσμό με τον Γάλλο ηθοποιό Ολιβιέ Μαρτίνεζ (Olivier Martinez), πρώην αγαπημένο της Κάιλι Μινόγκ (Kylie Minogue).

Ο πρώτος δεσμός που την έφερε στα φώτα της δημοσιότητας ήταν με τον Τάιρον Γουντ (Tyrone Wood), μικρότερο γιό του Ρόνι Γουντ (Ronnie Wood) των Rolling Stones.

Η καστανή Βρετανίδα όταν ήταν ακόμα στο σχολείο είχε ψηφιστεί «Το άτομο που είναι πιο πιθανό να γίνει Σουπερμόντελ» και δικαίωσε τους συμμαθητές της. Η Ρόζι στα 23 της χρόνια έχει κυριολεκτικά σαρώσει το χώρο του μόντελινγκ.

Το βιογραφικό της είναι γεμάτο φωτογραφήσεις για τα πιο γνωστά γυναικεία περιοδικά του κόσμου, ενώ το πρόσωπό της έχει συνδεθεί με μεγάλες καμπάνιες της γνωστής φίρμας εσωρούχων πολυτελείας Agent Provocateur, της Pirelli (για το ημερολόγιο της οποίας φωτογραφήθηκε ολόγυμνη), της Victoria’s Secret και του οίκου Burberry.

To 2009 έχασε τον τίτλο του Κορυφαίου Μοντέλου της Βρετανίας στο διαγωνισμό «British Fashion Awards Model of the Year» από τη Τζόρτζια Τζάγκερ (Georgia Jagger), μικρή κόρη του Μικ Τζάγκερ και της Τζέρι Χολ.

Χ.Τ.