Τα' παιξε ο Ντέιβιντ Αρκέτ

16.12.2010
Ο γνωστός 39χρονος ηθοποιός δεν μπορεί να το κρατάει κλειστό το στοματάκι του και το έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές. Ιδιαίτερα μετά τον χωρισμό του από την επί 11 χρόνια σύζυγό του, Κόρτνεϊ Κοξ (Courteney Cox), δεν μπορούν να τον "συμμαζέψουν".


Ο γνωστός 39χρονος ηθοποιός δεν μπορεί να το κρατάει κλειστό το στοματάκι του και το έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές. Ιδιαίτερα μετά τον χωρισμό του από την επί 11 χρόνια σύζυγό του, Κόρτνεϊ Κοξ (Courteney Cox), δεν μπορούν να τον "συμμαζέψουν".

Πριν από λίγες μέρες, μίλησε στη ραδιοφωνική εκπομπή του Χάουαρντ Στερν (Howard Stern) για τρίτη φορά μετά τον χωρισμό, και... τραγούδησε πάλι, καθώς παραδέχτηκε ότι έχει πάθει νευρικό κλονισμό.

Μέσα στη μία ώρα που διήρκεσε η συνέντευξή του ο Αρκέτ παραδέχτηκε επίσης ότι όλοι οι γνωστοί και οι φίλοι του ανησυχούν για εκείνον, όπως επίσης και ότι τον παρακολουθεί ψυχίατρος μία φορά την εβδομάδα.

Κάτι άλλο για το οποίο ανοίχτηκε ο Ντέιβιντ είναι το θέμα του ποτού, στο οποίο μάλλον το έχει παρακάνει επίσης τον τελευταίο καιρό.

Μιλώντας στη ραδιοφωνική εκπομπή μάλιστα, ο Αρκέτ περιέγραψε ένα περιστατικό που συνέβη πρόσφατα σε πάρτι του Άνταμ Σάντλερ (Adam Sandler) όταν αποκάλεσε τον Τομ Κρουζ (Tom Cruise), Σον. "Ήμουν λίγο λιώμα. Κάποιος με φώναξε και εγώ είπα 'Γεια σου Σον'. Μετά συνειδητοποίησα ότι ήταν ο Τομ. Ήταν εκεί και η όμορφη γυναίκα του", περιέγραψε με λεπτομέρειες ο ταλαιπωρημένος -καθώς φαίνεται- Αρκέτ, τονίζοντας ότι παρόλο που ο διάσημος ηθοποιός δεν πειράχτηκε καθόλου, ο ίδιος ήθελε να ανοίξει η γη και να τον καταπιεί.

"Και γιατί πίνεις τόσο πολύ;", τον ρώτησε ο δημοσιογράφος. "Πίνω πολύ γιατί είμαι απίστευτα λυπημένος. Είναι πραγματικά κάτι πολύ προσωπικό και τραυματικό", εξήγησε ο Αρκέτ, για να συμπληρώσει λίγο αργότερα ότι όταν πίνει νιώθει ότι γίνεται μανιακός.

Πάντως, γενικά δεν φαίνονται και πολύ καλά τα πράγματα για τον Ντέιβιντ Αρκέτ, ο οποίος έχει παραδεχτεί ότι η 46χρονη πρώην γυναίκα του δεν ήθελε να παίζει άλλο τον ρόλο της μητέρας του, τη στιγμή μάλιστα που εκείνος είχε τόσο μεγάλη ανάγκη από μια μάνα.

Και το παραλήρημα του Αρκέτ δεν σταμάτησε εκεί, αφού προσπαθώντας να σκεφτεί πιθανές "μαμάδες" για τον ίδιο, θυμήθηκε την Ντρου Μπάριμορ (Drew Barrymore) με την οποία είχαν υπάρξει ζευγάρι στο παρελθόν.

"Ξέρω βέβαια ότι η Ντρου είναι με τον Τζάστιν Λονγκ (Justin Long) τώρα, αλλά δεν θα ήταν πολύ κουλ ένα παιδί Αρκέτ-Μπάριμορ;", αναρωτήθηκε ο Ντέιβιντ, αφήνοντας τους πάντες με το στόμα ανοιχτό!

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα