Μοδινός: Του παίρνουν τα έπιπλα για χρέη!

21.12.2010
Μετά το ατύχημα που τον οδήγησε στο νοσοκομείο κι ένα πέσιμο εκεί που επιβάρυνε ακόμα περισσότερο την κατάστασή του, ο Τζον Μοδινός έχει πλέον να αντιμετωπίσει και την εφορία! Μάλιστα, φαίνεται πως η κατάσχεση είναι πολύ κοντά...

Όπως αποκάλυψε η σύζυγός του, Ροξάνα, στο σπίτι τους έφτασε ένα χαρτί από την εφορία για κατάσχεση, λόγω ενός χρέους 42.000 ευρώ από το 2003. «Δεν φτάνει που είναι άρρωστος, που δεν έχει δικό του σπίτι, να του πάρουν και τα λιγοστά έπιπλα;» τόνισε η Ροξάνα με δάκρυα στα μάτια. Αποκάλυψε δε ότι όλο αυτό το διάστημα που ο Τζον Μοδινός βρίσκεται στο νοσοκομείο δεν τον έχουν επισκεφτεί παρά μόνο 3-4 άτομα. Τι του λέει εκείνη για να του δώσει κουράγιο; «Μην ξεχνάς ότι ο Θεός σε αγαπάει πάρα πολύ και θα μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε κι αυτό το πρόβλημα. Όλος ο κόσμος σε περιμένει».

Αυτά είναι τα λόγια της στις δύσκολες στιγμές που περνάει και η απάντηση που της έδινε ο αγαπημένος της σύζυγος πριν πέσει σε κώμα: «Μόνο για σένα ζω. Ο Θεός μου έστειλε έναν άγγελο, που λέγεται Ροξάνα». Η σύζυγος του διάσημου βαρύτονου έφτασε στο σημείο να κάνει έκκληση μέσω τηλεοπτικής εκπομπής: «Πρέπει να βοηθήσουμε ένα μεγάλο καλλιτέχνη που τίμησε την Ελλάδα και την Κύπρο», είπε χαρακτηριστικά.