Γιατί τη «βάφτισαν» Αλβανή

20.12.2010
Μη δουν άνθρωπο να ξεχωρίζει στην Ελλάδα, αμέσως να του βάλουν... τρικλοποδιές. Αλβανή «βάφτισαν» την Ελένη Φουρέιρα, που... σκίζει σε ό,τι κι αν κάνει το τελευταίο διάστημα. Eκείνη όμως δεν μπήκε στο... τριπάκι!

«Καθένας έχει δικαίωμα να λέει ό,τι θέλει. Εγώ ασχολούμαι μόνο με τη δουλειά μου», απάντησε κλείνοντας το θέμα. Η μελαχρινή τραγουδίστρια, που έγινε talk of the town με την ομορφιά, το καλλίγραμμο κορμί και το τραγούδι της, είχε απαντήσει για την καταγωγή της καιρό πριν στην Τατιάνα Στεφανίδου και στο «Αξίζει να το ζεις». Η μητέρα της είναι από τα Γιάννενα, ο πατέρας της Αθηναίος και η ίδια έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην Αθήνα. «Το επίθετό μας και η καταγωγή μας είναι από το Μεξικό», είχε πει για την ακρίβεια. Τι κρύβεται, λοιπόν, πίσω από τον πόλεμο που της κήρυξαν κάποιοι διαδίδοντας ότι είναι Αλβανή;

Πληροφορίες αναφέρουν ότι παίχτηκε έντονο παρασκήνιο, καθώς η νεαρή καλλονή τραγουδίστρια ήταν το απόλυτο «φαβορί» για την ερχόμενη Eurovision, κάτι που δεν άρεσε σε πολλούς. Έτσι, πριν η ίδια σπεύσει να διευκρινίσει ότι δεν προλαβαίνει να κάνει τώρα κάτι τέτοιο, οι φήμες άρχισαν να κυκλοφορούν, με σκοπό να προκαλέσουν αρνητικές αντιδράσεις. Τελικά όμως, η Ελένη δεν θέλησε να δώσει συνέχεια. Άλλωστε, πλέον ως το απόλυτο φαβορί για τη Eurovision φέρεται ο Θεοχάρης Ιωαννίδης, που, απ’ ό,τι φαίνεται, βλέπει και ο ίδιος πολύ θετικά τη συμμετοχή του.