Μπουγιούρης: "Αθηνά, γύρνα πίσω"!

03.12.2010
Το μήνυμα αυτό πέρασε στην πρώην αγαπημένη του ο Παναγιώτης Μπουγιούρης μέσα από την πρόσφατη τηλεοπτική του εμφάνιση στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Μες στην καλή χαρά».

Το μήνυμα αυτό πέρασε στην πρώην αγαπημένη του ο Παναγιώτης Μπουγιούρης μέσα από την πρόσφατη τηλεοπτική του εμφάνιση στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Μες στην καλή χαρά».

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για πρώτη φορά δημόσια για τη σχέση του με την Αθηνά Οικονομάκου και παραδέχτηκε ότι αυτό το διάστημα είναι χωρισμένοι. Ωστόσο, άφησε να εννοηθεί ότι ο ίδιος επιθυμεί την επανασύνδεσή τους: «Την αγαπούσα πολύ. Ήταν μία από τις ομορφότερες σχέσεις της ζωής μου». Όπως εξήγησε οι δυο τους γνωρίστηκαν στις πρόβες της παράστασης που έπαιζαν πέρυσι. Ο έρωτας προέκυψε αμέσως, ξέροντας όμως ότι βρίσκονται στο επίκεντρο, λόγω των καθημερινών σίριαλ στα οποία πρωταγωνιστούσαν, προτίμησαν να προφυλάξουν τη σχέση τους από τα φώτα της δημοσιότητας: «Δεν θέλαμε να το πουλήσουμε», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στο χωρισμό, είπε: «Δεν υπήρξε ούτε ρήξη ούτε σύγκρουση μεταξύ μας. Υπήρχε μια περίεργη ψυχολογία και στους δυο μας, έγινε κι ένα ξέσπασμα με το αν μένω ή φεύγω από τα "Μυστικά της Εδέμ" και ίσως να παραμέλησε ο ένας τον άλλο».

Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης αποκάλυψε επίσης ότι για μεγάλο διάστημα υπήρχε μέσα του η ελπίδα ότι θα τα ξαναβρούν. Βέβαια, πολλοί ήταν αυτοί που αναρωτήθηκαν γιατί επέλεξε τη συγκεκριμένη στιγμή για να μιλήσει ανοιχτά. Σύμφωνα με άτομα του στενού του περιβάλλοντος, το μυστικό κρύβεται στη φράση «μάλλον έχει τελειώσει» που χρησιμοποίησε, ανοίγοντας έτσι το δρόμο στην Αθηνά να αναλάβει αυτή τώρα πρωτοβουλία. Και μπορεί η Ναταλία Γερμανού να είπε χαριτολογώντας ότι η εκπομπή θα λειτουργήσει ως γέφυρα επικοινωνίας μεταξύ τους, στην πραγματικότητα όμως αυτό ίσχυε απόλυτα. «Η Αθηνά εξακολουθεί να είναι ένα πολύ αγαπημένο μου πρόσωπο», τόνισε με νόημα ο ηθοποιός, στέλνοντας εμφανώς το δικό του μήνυμα, που μάλλον δεν ήταν άλλο από το «Εγώ είμαι εδώ και σε περιμένω».