Τα οικογενειακά γενέθλια του Παξ στο Παρίσι

29.11.2010
Ο δεύτερος γιος του Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) και της Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) έγινε επτά χρονών και για να το γιορτάσουν οι διάσημοι γονείς του πήραν τον ίδιο και τα αδέλφια του και έκαναν μια βόλτα με ποταμόπλοιο στον Σηκουάνα!


Ο δεύτερος γιος του Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) και της Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) έγινε επτά χρονών και για να το γιορτάσουν οι διάσημοι γονείς του πήραν τον ίδιο και τα αδέλφια του και έκαναν μια "βόλτα" με ποταμόπλοιο στον Σηκουάνα!

Οι Μπραντζελίνα πήραν τον Παξ (Pax), τον 9χρονο Μάντοξ (Maddox), την 5χρονη Ζαχάρα (Zahara) και την 4χρονη Σιλό (Siloh), νοίκιασαν τη Ζοζεφίν (Josephine) -ένα από τα ποταμόπλοια που πλέουν στον ποταμό στην καρδιά του Παρισιού- και έκαναν ένα ξεχωριστό ιδιωτικό πάρτι.

Σε όλο το ταξίδι, πάντως, δεν εμφανίστηκαν πουθενά τα δίδυμα του ζευγαριού, που όπως φαίνεται δεν ακολούθησαν στο συγκεκριμένο ταξίδι.

Η Αντζελίνα βρίσκεται αυτό τον καιρό στη γαλλική πρωτεύουσα για να προωθήσει την ταινία της "Ο τουρίστας" στην οποία πρωταγωνιστεί με το Τζόνι Ντεπ (Johny Depp). Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε το τρέιλερ της ταινίας που στην Ελλάδα θα δούμε στις 27 Ιανουαρίου 2011.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες η οικογένεια πέρασε πολύ όμορφα αυτές της ώρες, ενώ όπως έγινε γνωστό λίγες μέρες νωρίτερα δεν είχε γιορτάσει την πιο παραδοσιακή ίσως εθνική εορτή. Και αυτό επειδή "η Αντζελίνα απεχθάνεται την ημέρα των Ευχαριστιών και δεν έχει καμία διάθεση να ξαναγράψει την ιστορία όπως τόσοι και τόσοι άλλοι αμερικανοί".

Κατά τα άλλα, η Τζολί αντιμετώπισε κάποια "θεματάκια" πρόσφατα με το σκηνοθετικό της ντεμπούτο το οποίο προκάλεσε την επίθεση των φεμινιστριών της Βοσνίας, αλλά τελικά, φαίνεται ότι η υπόθεση θα έχει αίσιο τέλος για την ταινία της.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα