Το... σχόλασε το τεκνό η Κέιτ Γουίνσλετ

22.11.2010
Μπορεί να έχει χαρακτηριστεί επανειλημμένα ως "η καλύτερη ηθοποιός της γενιάς της" αλλά φαίνεται ότι η βραβευμένη με Όσκαρ 35χρονη ηθοποιός δεν τα πάει το ίδιο καλά και στα προσωπικά της.


Μπορεί να έχει χαρακτηριστεί επανειλημμένα ως "η καλύτερη ηθοποιός της γενιάς της" αλλά φαίνεται ότι η βραβευμένη με Όσκαρ 35χρονη ηθοποιός δεν τα πάει το ίδιο καλά και στα προσωπικά της.

Πολύ σύντομα μετά το διαζύγιο από τον επτά ετών σύζυγό της, σκηνοθέτη Σαμ Μέντες (Sam Mendes) τον Μάρτιο, η Κέιτ Γουίνσλετ (Kate ¬Winslet) εμφανίστηκε ανανεωμένη και χαμογελαστή στο πλευρό του συνομίληκού της μοντέλου, Λουίς Ντάουλερ (Louis Dowler).

Τέσσερις μήνες μετά, όμως, φήμες τους θέλουν να έχουν χωρίσει ενώ η ίδια η Κέιτ φέρεται να τονίζει την ανάγκη της να μείνει μόνη.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, φωτογραφίες του ζευγαριού σε διάφορες κοινές εμφανίσεις φανέρωναν δύο ανθρώπους πολύ ερωτευμένους, ενώ την ίδια στιγμή φίλοι της Γουίνσλετ υποστήριζαν ότι η παρουσία του Λουίς λειτούργησε ως τονωτικό στη ζωή της φίλης τους που προσπαθούσε να συνέλθει από τη δοκιμασία του χωρισμού.

Λέγεται πως οι δυο τους γνωρίστηκαν σε ένα πάρτι μέσω κοινών γνωστών και αμέσως ένιωσαν μια μεγάλη έλξη. Ο Λούις που φτάνει σε ύψος το 1 μέτρο και 82 εκατοστά έχει δουλέψει ως μοντέλο για διάσημους Οίκους όπως ο "Burberry" και ο "Paul Smith" και έχει αγγλική καταγωγή!

Μάλιστα, η σχέση τους χαρακτηρίστηκε αμέσως "σοβαρή" αφού η Κέιτ γνώρισε τον καλό της αμέσως στα παιδιά και στους γονείς της.

"Όλα πήγαιναν πολύ καλά, αλλά κάποια στιγμή, και οι δύο κατάλαβαν ότι η σχέση τους δεν λειτουργεί σωστά και η Κέιτ ένιωσε ότι χρειαζόταν τον χώρο της", μεταφέρουν φιλικές πηγές τονίζοντας ότι η Γουίνσλετ είναι ευγνώμων στον Ντάουλερ για όσα της πρόσφερε αλλά τώρα νιώθει ότι θέλει να προχωρήσει μόνη της εστιάζοντας στην καριέρα και στα παιδιά της.

Η Κέιτ Γουίνσλετ έχει δύο παιδιά: τον 6χρονο Τζο (Joe) από τον γάμο της με τον Μέντες και τη 10χρονη Μία από τον πρώτο της γάμο με τον επίσης σκηνοθέτη Τζιμ Θρίπλετον (Jim Threapleton).

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα