Ένα VW για τους οπαδούς της Όπρα

23.11.2010
Ο Αι Βασίλης ήρθε νωρίς φέτος για όσους τυχερούς βρέθηκαν στο κοινό της εκπομπής της διάσημης παρουσιάστριας χθες, αφού και οι 275 από αυτούς έφυγαν κρατώντας το κλειδί του ολοκαίνουριου "σκαραβαίου" που επίσημα θα κυκλοφορήσει τον Μάιο του 2012.


Ο Αι Βασίλης ήρθε νωρίς φέτος για όσους τυχερούς βρέθηκαν στο κοινό της εκπομπής της διάσημης παρουσιάστριας χθες, αφού και οι 275 από αυτούς έφυγαν κρατώντας το κλειδί του ολοκαίνουριου "σκαραβαίου" που επίσημα θα κυκλοφορήσει τον Μάιο του 2012.

Είναι γεγονός. Στη φετινή τελευταία σεζόν του σόου της, η Όπρα Γουίνφρεϊ (Oprah Winfrey) είναι αποφασισμένη να "τινάξει την μπάνκα στον αέρα".

Έτσι, στο χθεσινό δεύτερο επεισόδιο της εκπομπής της που ήταν αφιερωμένο στα αγαπημένα πράγματα της για τη χρονιά που πέρασε, η Όπρα εμφανίστηκε στη σκηνή με έναν κατακόκκινο σκαραβαίο.

Οι παραβρισκόμενοι άρχισαν να τσιρίζουν πιστεύοντας ότι θα έπαιρναν αυτό το αυτοκινητάκι ως δώρο. Η οικοδέσποινά τους όμως τους "γείωσε" κανονικά εξηγώντας ότι αυτός ήταν το δικό της "σκαθαράκι" το οποίο μάλιστα δεν αποχωρίζεται ποτέ όταν οδηγεί μέσα στην πόλη.

"Παίζοντας" πολύ καλά τον ρόλο της, η Γουίνφρεϊ συνέχισε λέγοντας ότι ζήτησε από την Volgwagen να έχει τέτοια αυτοκινητάκια και για το κοινό της, αλλά δυστυχώς έφαγε... πόρτα.

Αναστεναγμοί απογοήτευσης ακούστηκαν από παντού μόνο και μόνο μέχρι να ακούσουν τη συνέχεια το εξής: "Είπαν ότι δεν μπορούν να μας δώσουν ΑΥΤΟ το αυτοκίνητο, αλλά... θα μας δώσουν το ολοκαίνουριο VW που δεν έχει ακόμη κυκλοφορήσει στην αγορά", φώναξε ο Όπρα και το τι ακολούθησε στην αίθουσα δεν περιγράφεται! Δείτε το βίντεο που συνοδεύει την είδηση και θα καταλάβετε.

Οι 275 άνθρωποι που βρέθηκαν στην εκπομπή της Όπρα εκείνη την ημέρα θα είναι οι πρώτοι άνθρωποι στον κόσμο που θα έχουν στην κατοχή τους τη νέα ανανεωμένη έκδοση του ιστορικού σκαθαριού.

Μέσα σε μια ατμόσφαιρα που θύμιζε τουλάχιστον έξαλλη γιορτή, μοιράστηκαν τα κλειδιά από τα αυτοκίνητα που οι τυχεροί θα παραλάβουν σε μερικούς μήνες, αφού η ολοκλήρωση του facelift του αυτοκινήτου διεξάγεται σε πλήρη μυστικότητα και κανείς -εκτός από την Όπρα φυσικά- δεν το έχει δει ακόμη.

Στο πρώτο μέρος της εκπομπής με τα αγαπημένα της πράγματα η 56χρονη Γουίνφρεϊ, το όνομα της οποίας φιγουράρει ανελλιπώς στις πρώτες θέσεις της λίστας με τις πιο ισχυρές γυναίκες του πλανήτη τα τελευταία χρόνια, χάρισε ένα σωρό άλλα πράγματα.

Έτσι, άλλοι τόσοι τυχεροί πήραν από ένα Apple iPad, το οποίο η Όπρα χαρακτήρισε ως "Το Νο1 αγαπημένο της πράγμα όλων των εποχών", ρούχα, μπότες Ugg, τηλεοράσεις, ακόμη και μια κρουαζιέρα στην Καραϊβική. Για να δούμε τι άλλο θα δούμε μέχρι το τέλος της σεζόν.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα