Η Λίντσεϊ Λόχαν έχασε τον ρόλο της πορνοστάρ

22.11.2010
Τελικά φαίνεται ότι τα προβλήματα που είχε με τον νόμο η 24χρονη ηθοποιός της στοίχισαν κάτι παραπάνω από χρόνο και την ηρεμία της.


Τελικά φαίνεται ότι τα προβλήματα που είχε με τον νόμο η 24χρονη ηθοποιός της στοίχισαν κάτι παραπάνω από χρόνο και την ηρεμία της.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, η Λίντσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan) δεν θα ενσαρκώσει τελικά τη διάσημη πορνοστάρ Λίντα Λόβλεϊς (Linda Lovelace) στη βιογραφική ταινία "Inferno", όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί.

Ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος της ταινίας, Μάθιου Γουάιλντερ (Matthew Wilder), δήλωσε ότι η ομάδα παραγωγής του βρίσκεται σε συζητήσεις με κάποια άλλη ηθοποιό, η οποία θα πάρει τελικά τον ρόλο και ότι η επίσημη ανακοίνωση θα γίνει σύντομα.

Άλλα μέσα, βέβαια, αναφέρουν ότι η απόφαση να μην ενσαρκώσει η Λίντσεϊ την ηθοποιό που έμεινε γνωστή στην ιστορία ως το "Βαθύ Λαρύγγι" από τη ομότιτλη ταινία που τη έκανε διάσημη την δεκαετία του' 70, ήταν καθαρά δική της.

Έτσι, σύμφωνα με αυτές τις πληροφορίες η Λόχαν αποσύρθηκε από την παραγωγή με δική της βούληση θέλοντας να εστιάσει αποκλειστικά και μόνο στην αποτοξίνωσή από τις ναρκωτικές ουσίες που της είχε επιβάλει -πέντε συνεχόμενες φορές- το δικαστήριο.

Όποια και αν είναι η αλήθεια για την αιτία, το γεγονός δεν αλλάζει και αυτό είναι ότι η Λίντσεϊ, η οποία αναμένεται να μείνει στην κλινική της Μπέτι Φορντ μέχρι τις 3 Ιανουαρίου, τον έχασε τον ρόλο.

Από την πρώτη φορά που συνελήφθη το 2007, η Λίντσεϊ Λόχαν μπαινοβγαίνει στα δικαστήρια, στη φυλακή και στα κέντρα αποτοξίνωσης σε συχνότητα που μόνο φυσιολογική δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Πρόσφατα, ύστερα από αρνήσεις επί αρνήσεων, η μητέρα της Λίντσεϊ, Ντίνα (Dina) παραδέχτηκε ανοιχτά ότι η κόρη της είναι τοξικομανής, ενώ την ίδια στιγμή, εκείνη τα ξαναβρήκε με τον πατέρα της, Μάικλ (Michael), ύστερα από πολλά χρόνια που η σχέση τους κρεμόταν στην κυριολεξία σε μια κλωστή.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα