Τόνι Πάρκερ: "Το περίμενα το διαζύγιο"

19.11.2010
Λίγες μέρες μετά τα ξαφνικά νέα για την υποτιθέμενη απιστία του και τον χωρισμό του από την εδώ και τρία χρόνια σύζυγό του, Εύα Λονγκόρια (Eva Longoria) ο 28χρονος μπασκετμπολίστας μιλά για πρώτη φορά σχετικά.


Λίγες μέρες μετά τα ξαφνικά νέα για την υποτιθέμενη απιστία του και τον χωρισμό του από την εδώ και τρία χρόνια σύζυγό του, Εύα Λονγκόρια (Eva Longoria) ο 28χρονος μπασκετμπολίστας μιλά για πρώτη φορά σχετικά.

"Το ήξερα ότι θα ζητούσε διαζύγιο", ομολόγησε ο Τόνι Πάρκερ (Tony Parker), εξηγώντας ότι με την Εύα είχαν συζητήσει αρκετά την κατάστασή τους, κατ' ιδίαν νωρίτερα, έτσι η εξέλιξη δεν του ήρθε ξαφνική.

Μιλώντας μέσω του εκπροσώπου του στο περιοδικό "People" ο Πάρκερ διέψευσε επίσης τις φήμες που τον ήθελαν να έχει καταθέσει πρώτος αίτηση διαζυγίου.

"Δεν κατέθεσα αίτηση διαζυγίου στο Τέξας, ούτε προσέλαβα δικηγόρους εκεί ή στην Καλιφόρνια, όπως ακούστηκε. Σκοπεύουμε να συνεχίσουμε τις συζητήσεις πάνω στο ζήτημα ιδιωτικές", δήλωσε συγκεκριμένα.

Ήταν η πρώτη δήλωση -αν και γραπτή- του Πάρκερ από τη -σχεδόν- κοινή ανακοίνωση του ζευγαριού σχετικά με τον χωρισμό τους που έγινε στις σελίδες τους στο Tweeter μέσω σχεδόν πανομοιότυπων μηνυμάτων.

Η 35χρονη σταρ της τηλεοπτικής επιτυχίας "Νοικοκυρές σε απόγνωση" κατέθεσε επίσημη αίτηση διαζυγίου στο Λος Άντζελες την Τετάρτη. Από εκείνη τη στιγμή η Εύα, που όπως λέγεται είναι απαρηγόρητη, έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης και οι επόμενες κινήσεις της παραμένουν άγνωστες.

Όπως είχε γίνει γνωστό λίγο νωρίτερα η όλη κατάσταση ξεκίνησε από ερωτικά μηνύματα που ανακάλυψε στο κινητό του άντρα της μεταξύ εκείνου και μίας γυναίκας που φημολογείται ότι είναι η γυναίκα ενός πρώην συμπαίκτη του.

Συγκεκριμένα πρόκειται για την 37χρονη Έριν Μπάρι (Erin Barry), η οποία βρίσκεται σε διάσταση με τον πρώην παίκτη του ΝΒΑ, Μπρεντ Μπάρι (Brent Barry).

Όπως προκύπτει, βέβαια, από πληροφορίες του περιβάλλοντός τους, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τόνι Πάρκερ την έκανε την κουτσουκέλα, αφού ένα παρόμοιο περιστατικό είχε ταράξει το ζευγάρι τους πρώτους μήνες του γάμου τους το 2007. Τότε, η Εύα θεώρησε ότι επρόκειτο για μεμονωμένο περιστατικό και το άφησε πίσω της. Έλα όμως που τελικά δεν ήταν!

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα