Οι φεμινίστριες επιτίθενται στην Αντζελίνα

18.11.2010
Τελικά, ο σάλος που δημιουργήθηκε από τις φήμες σχετικά με την υπόθεση της ταινίας που αποτελεί το σκηνοθετικό ντεμπούτο της 35χρονης σταρ μπορεί να κόπασε, όμως άλλαξε τα σχέδιά της

Τελικά, ο σάλος που δημιουργήθηκε από τις φήμες σχετικά με την υπόθεση της ταινίας που αποτελεί το σκηνοθετικό ντεμπούτο της 35χρονης σταρ μπορεί να κόπασε, όμως άλλαξε τα σχέδιά της.

Όπως ανακοίνωσε χθες ο Έντιν Σάρκιτς (Edin Sarkic) Βόσνιος παραγωγός της ταινίας, η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) δεν θα γυρίσει μέρος της στο Σαράγιεβο όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί.

Η αλλαγή των σχεδίων έρχεται ως αποτέλεσμα της ταραχής που δημιουργήθηκε όταν ο σύλλογος των γυναικών που είχαν βιαστεί κατά τη διάρκεια του πολέμου μεταξύ Σερβίας και Βοσνίας έμαθε ότι η βασική πλοκή του έργου αφορά μία γυναίκα που είχε ζήσει την ίδια φρίκη, αλλά κατέληξε να ερωτεύεται τον βιαστή της.

Το ζήτημα των μαζικών βιασμών εκείνη τη "μαύρη" εποχή αποτελεί μεγάλο ταμπού για τη χώρα και η Τζολί φαίνεται πως πάτησε κάποιο λάθος κουμπί.

Παρά το γεγονός του ότι η διάσημη σταρ έστειλε στον σύλλογο αντίγραφο του σεναρίου και θεωρητικά τους έπεισε ότι δεν πρόκειται για κάτι που θα τους προσβάλει, τελικά η σκιά που έπεσε πάνω από την όλη προσπάθεια την έκανε να αλλάξει τα αρχικά της σχέδια.
Έτσι τα γυρίσματα στη Βοσνία θα γίνουν, αλλά πολύ πιο σύντομα από ότι είχε προγραμματιστεί.

Στο μεταξύ, η Αντζελίνα έχει πάντα στο πλάι της τον σύντροφό της Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) ο οποίος τη στηρίζει σε κάθε της προσπάθεια.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα