Η Μιράντα Κερ στο εξώφυλλο της "Vogue" με την κοιλίτσα της

19.11.2010
Μπορεί να διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της η 27χρονη καλλονή από την Αυστραλία αλλά αυτό δεν φαίνεται να την εμποδίζει από το να συνεχίζει την δουλειά της κανονικότατα.

Μπορεί να διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της η 27χρονη καλλονή από την Αυστραλία αλλά αυτό δεν φαίνεται να την εμποδίζει από το να συνεχίζει την δουλειά της κανονικότατα.

Η Μιράντα Κερ (Miranda Kerr) φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο της Αυστραλέζικης "Vogue" και στην κυριολεξία λάμπει με την κοιλίτσα της σε πρώτο πλάνο.

Το μοντέλο της "Victoria's Secret" και ο Ορλάντο Μπλουμ (Orlando Bloom) παντρεύτηκαν με μια μυστική τελετή το καλοκαίρι και περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία το πρώτο τους παιδάκι.

Ο πρωταγωνιστής του "Άρχοντα των δαχτυλιδιών" και των "Πειρατών της Καραϊβικής" άρχισε να βγαίνει με τη Μιράντα Κερ το 2007. Χώρισαν για λίγους μήνες το 2008 και μετά την επανασύνδεσή τους είναι συνέχεια μαζί και ευτυχισμένοι. Μάλιστα, εκείνη τη χρονιά οι δυο τους ταξίδεψαν μέχρι την πατρίδα της Μιράντα, το Σίδνεϊ όπου ο Ορλάντο γνώρισε τους γονείς της.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Μιράντα υπονόησε ότι δεν είναι απίθανο να "κρεμάσει" τα παπούτσια της για χάρη της οικογένειας.

"Για μένα η οικογένεια είναι ζωή και η απόφαση να ξεκινήσω τη δική μου δεν ήταν καθόλου περίπλοκη. Η καριέρα μου ήταν υπέροχη μέχρι τώρα αλλά δεν είναι αυτή η ζωή μου. Δεν νιώθω καμία πίεση να επιστρέψω", τόνισε η μέλλουσα μανούλα.

Όσο για το πιο μακρινό μέλλον της, η Μιράντα αποκάλυψε ένα πιο ήρεμο οικογενειακό πλάνο: "Το όνειρό μου περιλαμβάνει μία αιώρα, έναν μπαχτσέ και ένα απόλυτα οικολογικό σπίτι. Εύχομαι κάποια στιγμή να τα καταφέρω".

Επιπλέον, κάνοντας ένα ακόμη βήμα προς την πραγματοποίηση το ονείρου της η Κερ πρόσφατα έβγαλε προς πώληση το εργένικο διαμερισματάκι της στη Νέα Υόρκη.

Συγκεκριμένα η Μιράντα ζητάει το ποσό των $1,395 εκατομμυρίων (€1 εκατομμύριο) για ένα στούντιο του 10ου ορόφου που ξεχωρίζει για τα τεράστια παράθυρά του (από το πάτωμα ως το ταβάνι), δύο μπαλκόνια τύπου Ιουλιέτας αλλά και μία τεράστια ντουσιέρα με γυάλινο τοίχο που στην ουσία βρίσκεται μέσα το 8 μέτρων πλάτος σαλόνι της.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα