Μενεγάκη: Βρήκε παρηγοριά στον πρώην σύζυγό της

19.11.2010
Η όχι και τόσο καλή πορεία του «Καφέ» έχει κάνει την Ελένη να χάσει λίγο τον έλεγχο. Η τρίτη θέση στον πίνακα τηλεθέασης στο γενικό σύνολο και η δεύτερη στα νεανικά την έχει προβληματίσει! Και αν στο παρελθόν έβρισκε παρηγοριά στα λόγια του συζύγου της Γιάννη Λάτσιου, το ίδιο έγινε και αυτή τη φορά.

Από τον ΒΑΓΓΕΛΗ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

Γιάννη, δεν αντέχω άλλο αυτή την κατάσταση. Δεν ξέρω τι να κάνω...

Ελένη, ηρέμησε. Χωρίς ψυχραιμία τα πράγματα δεν διορθώνονται. Περίμενε να κυλήσει λίγο ο χρόνος και θα βρεις πάλι το κέφι και το στυλ για να ξανακερδίσεις το κοινό σου.

Αυτά τα λόγια άκουσε η Ελένη Μενεγάκη από τον πρώην σύζυγό της Γιάννη Λάτσιο, που πραγματικά την έκαναν να νιώσει όμορφα.

Ο τηλεοπτικός αγώνας τη φετινή σεζόν δείχνει να είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικός και πολύ περισσότερο στην πρωινή ζώνη, που η εμφάνιση του ζεύγους Λιάγκα - Σκορδά έφερε τα πάνω κάτω σε Μενεγάκη και Καραμέρο - Χαριτάτο.

Όσο κι αν δείχνει η παρουσιάστρια του «Καφέ με την Ελένη» χαρούμενη και ανέμελη στον αέρα της εκπομπής της, τόσο αγχωμένη και προβληματισμένη είναι στην πραγματικότητα. Έτσι, λίγες μέρες πριν και συγκεκριμένα το περασμένο Σαββατοκύριακο ο κ. Λάτσιος δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από την πρώην σύντροφό του, εντελώς διαφορετικό από όλα τα προηγούμενα. Στην άλλη άκρη του ακουστικού άκουγε μια Ελένη φανερά προβληματισμένη. Προσπάθησε λοιπόν να της ανεβάσει την αυτοπεποίθηση. Και όσο και αν κάποιοι κακοπροαίρετοι θέλουν το πρώην ζευγάρι να είναι στα μαχαίρια, θα πρέπει να το πάρουν απόφαση πως δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Το αντίθετο μάλιστα, αφού πρόκειται για δύο ανθρώπους που αγαπήθηκαν πάρα πολύ και πάνω απ’ όλα τους χαρακτηρίζει η αλληλοεκτίμηση.

Ελένη προς Κορομηλά:
«Ρούλα, πες τα σ’ εμένα»

Μαζί τις γιορτές Ελένη Μενεγάκη και Ρούλα Κορομηλά! Εδώ και καιρό «ψήνεται» η συνάντηση των δύο κυριών για να πιουν καφέ στο πλατό, αλλά, απ’ ό,τι ακούγεται τις τελευταίες μέρες, τα Χριστούγεννα θα τις φέρουν πιο κοντά!

«Ρούλα, πες τα σ’ εμένα», φέρεται να της είπε η Ελένη, όταν την είδε έξαλλη με το σίριαλ που δημιουργήθηκε γύρω από τα προσωπικά της. Κι επειδή η Ρούλα θέλει να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και εκκρεμεί και η υπόσχεση για τη συνάντησή τους από την πρεμιέρα του «Big Brother», φαίνεται, όπως ακούγεται στον Alpha, ότι οι δύο κυρίες θα τα πουν μπροστά στο γυαλί τις γιορτινές ημέρες, ανεβάζοντας την τηλεθέαση στα ύψη. Και σίγουρα έχουν πολλά και ενδιαφέροντα να πουν...